MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

29. januar 2022
Kl. 20.00 - 23.00

STEPPEULVEN 2022 – BREMEN

Efteråret er over os. Det er tid til at rykke tættere sammen (hvis man er vaccineret), finde et blødt tæppe frem, tænde et stearinlys, og… gå amok i en vild blodrus over, hvem der har lavet årets bedste musik i 2021.

Den gode musik skal selvfølgelig fejres, selv om den har trange kår under en pandemi. Og det bliver den til Steppeulven 2022, når de danske musikkritikere uddeler deres egen pris. Det sker lørdag den 29. januar 2022 kl. 20 på Bremen Teater i København. Årets vært er Rune Hedeman.

Til prisfesten kan man som altid opleve en spraglet vifte af dansk livemusik. I år får vi flot besøg af formskifterne i Fraads, metalbandet Møl samt vinderen af dette års Nordic Music Prize, Clarissa Connelly. Flere navne følger senere.

Steppeulven gennemføres i samarbejde med Bremen Teater, og igen i år retter vi en varm tak til vores hovedsponsor Royal Beer, som vi fortsætter det gode samarbejde med omkring prisfesten. Steppeulven sponsoreres også igen i år af The Orchard, og vi kunne ikke holde festen uden uvurderlig hjælp fra Roskilde Festival, KODA og DAF.

 

Finder sted: Bremen Teater