MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

10. juni 2022
Kl. 12.00 - søn Kl. 23.59

SYD FOR SOLEN 2022

Der har været stille i Søndermarken på Frederiksberg alt for længe. Det bliver der endelig lavet om på til sommer, hvor det grønne område endelig fyldes med musik. Den helt nye festival SYD FOR SOLEN præsenterer hver dag ét hovednavn, stærkt bakket op af andre store, mellemstore og up-coming artister. 

Festivalens programlægger Xenia Grigat siger om musikprogrammet:

“Vi har skabt et sammenhængende program med både legender og nye talenter, som samtidig byder på masser af variation. Hver dag har fokus på en headliner, der, i selskab med en lang række fantastiske artister, definerer hver dag, om det så er rock, indie eller et festligt møde mellem soul, funk og folk. Vi er meget stolte af programmet til den allerførste SYD FOR SOLEN.”

Nikolaj Thorenfeldt, direktør i smash!bang!pow!, der står bag SYD FOR SOLEN, siger:

“SYD FOR SOLEN er vores bud på en ærlig festival, hvor man kan få en helstøbt oplevelse uden at komplicere tingene. Vi har et spændende musikprogram, som bliver præsenteret i et stemningsfyldt festivalområde med et lækkert udvalg af mad og drikke. Vi synes i al ydmyghed, at det vi har fået stablet på benene, fungerer rigtig godt og giver masser af værdi for pengene.“

”SYD FOR SOLEN kommer til at indtage et af byens allerbedste og smukkeste udendørsområder, Søndermarken på Frederiksberg. Stedet kommer til at danne en perfekt ramme om de musikalske oplevelser, vi vil give folk. Siden Adam Oehlenschläger i det 18. århundrede havde sin daglige gang i parken, har Søndermarken været et sted, hvor folk har kunne søge fordybelse og gå på opdagelse. En så ikonisk og historisk have fortjener at være samlingspunkt for en festival, der kan respektere og måske endda ligefrem bidrage til de fortællinger, den bærer i sig.” 

Du kan bl.a. møde

Liam Gallagher

The National 

Jungle

OBS: Billetpris er per dag

 

Finder sted: Frederiksberg