Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

29. marts 2023
Kl. 19.00 - 20.15

U(D)DANNET på Lygten Station

Trekløveret er Nanne Jul, Louise Lorentzen og Dharshika Christopher. Tre meget forskellige komikere, dog med det tilfælles, at de alle har en lang videregående uddannelse.

Show’et “U(D)DANNET” handler om den rejse de har haft fra skolebænken til scenen. Om højere uddannelse egentlig gjorde dem til mere “dannede” mennesker – og hvad de har lært på vejen. Bliver man egentlig et dannet menneske af at have næsen dybt i en bog? Hvad kan uddannelse egentlig bruges til – og ikke bruges til?
Det hele bliver selvfølgelig fortalt med et glimt i øjet og et hav af jokes.

Trioen er:
Dharshika Christopher har siden 2020 stået på scener over hele landet – fra 1.500 i Operaen til en bar med fire mennesker og en hund. Dharshika har en unik evne til at udstille kulturelle og samfundsmæssige forskelle, med et ønske om at samle publikum om det de har tilfælles.

Nanne Jul debuterede med stand up i december 2018, og har optrådt på forskellige scener i Danmark. Hun har tidligere haft præstationsangst og været bange for at fejle. Det bruger hun nu i sine jokes på scenen. Nannes stil på scenen er lidt syret, og hun forsøger altid at fokusere på det positive når hun fortæller om de uheldige situationer hun kommer ud for.

Louise Lorentzen debuterede i 2022 og selvom hun er nyere komiker, så kompenserer hun ved at være gammel. Louise bruger sin omfattende livserfaring til at underfundigt belyse livet fra andre vinkler med et tykt lag selvironisk charme.

 

Finder sted: Lygten Station