Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

31. maj 2024
Kl. 17.00 - 23.59

YOUNG med Benny Jamz, ICEKIID & LUXOOR – Dragør Fort

Vi har altid ønsket at lave en super fed aften for alle de unge mennesker på Amager. Koncerten vil blive afholdt i trygge rammer på det lukkede fort i Dragør. Vi vil vise at unge mennesker sagtens kan finde ud af at feste og gå til koncert på en god og ansvarlig måde.

Vi har derfor sørget for masser af sikkerhed/vagter og med et tæt samarbejde med SSP og politiet m.m. vil vi sørge for at gøre denne aften til en unik oplevelse for de unge mennesker, i sikre omgivelser og i en den gode kærlige ånd som Fortet Live står for.

Benny Jamz’ indflydelse på det danske musiklandskab er langt større end mange måske er klar over. Den alsidige kunstner har, som stiftende medlem af både B.O.C og MOLO, været med til at forme og for evigt ændre den danske rapscene til det bedre. Med en innovativ tilgang og fingeren på pulsen af de nyeste trends har Benny Jamz introduceret en frisk lyd, der fortsat skaber bølger over hele landet.

Sideløbende med sin medvirken i de to prominente rapkollektiver har Jamz opbygget en stærk og stadigt stigende solokarriere med nu 3 anmelderroste og guld-certificerede albumudgivelser og flere håndfulde singler i eget navn. Debutalbummet ’1010’ fra 2020 fik et brag af en start med en direkte 1. plads på hitlisten og stor ros fra anmeldere. I juli 2022 udkom andet album ’Jamo’, som strøg direkte ind og peakede som nr. 1 på albumhitlisten og allerede et år senere var Jamz klar med et tredje album. ’Ny Sejr’ fra maj 2023 peakede, som de to tidligere albums, nr. 1 albumhitlisten og blev mødt med stor kærlighed fra både anmeldere og fans.

Også på livescenen bliver Benny Jamz ved med at levere. Sommeren 2023 lagde hit-rapperen visit forbi nogle af landets største festivaler, så som Roskilde Festival og Smukfest, hvor hans storslåede optrædener efterlod det altid tætpakkede publikum sultne efter mere.

ICEKIID har cementeret sin position som en af Danmarks mest lovende artister og afro-beat sangere med en lang stime af hits og en overvældende scenetilstedeværelse. ICEKIIDs unikke talent og hans samling af gennemførte hits, som ‘ErruDumEllaHvad’, ‘Gulddans’, ‘Jumeirah’, ‘Blondiner & Brunetter’ samt mange flere, garanterer et højspændt og energifyldt show hver eneste gang. Med FCK-hyldestsangen ’Gulddans’ fra 2016 fik ICEKIID brudt igennem på musikscenen og i 2021 skrev han dansk musikhistorie ved at sikre sig en plads til ‘ErruDumEllaHvad’ i det populære videospil FIFA.

Sommeren 2023 har været et vidnesbyrd om det ekstraordinære talent, som ICEKIID besidder. Han har taget festivalscenerne med storm og efterladt publikum forbløffet over sine uforglemmelige optrædener. ICEKIIDs unikke evne til at levere friske og engagerende tekster, innovative beats og en uovertruffen energi på scenen har konsekvent tiltrukket publikum i imponerende mængder.

LUXOOR (Mailos) er en ung lovende upcoming artist, som Fortet Live vil give chancen for at vise hans store talent til hans kommende publikum/fans.

Fortet Live har en tradition for at hjælpe unge upcoming og talentfulde kunstnere, men at få gang i deres karriere.

LUXOOOR her gennem sin unikke lyd, skabt sit helt eget univers – Urban, tribal og Drum & Bass er definerende genrer for dette univers.

Hans tekster vidner om en hård opvækst, og ungdommens udfordringer, men med et befriende strejf af håb og tro på fremtiden.

Visionen er at skabe ægte og relaterbare fortællinger….

LUXOOR arbejder på sit første album og forventer en udgivelse i starten af 2024.

Bag navnet LUXOOR er Mailos, som tidligere har lavet en del numre, – som blandt andet Barndom og Forrygende m.m, og i samarbejde med forskellige andre artister.

 

Finder sted: Dragør