MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Her kan du få en lækker morgenmad og brunch på Nørrebro 

Hvis du mangler inspiration til hvor du skal spise din næste søndagsbrunch med veninderne, eller hvor du skal invitere familien hen og fejre fødselsdag med en lækker brunchbuffet, så har Nørrebro flere gode bud. I det moderne brokvarter i København ligger der nemlig mange hyggelige caféer med både indendørs- og udendørsservering. Du kan både finde klassisk brunch med pandekager og økologiske røræg samt lidt anderledes brunchmenuer, der bl.a. byder på friske østers. 

Wulff & Konstali 

På Sankt Hans Torv i nærheden af Elmegade ligger den hyggelige café Wulff & Konstali, der er særligt kendt for deres delikate brunch i små anretninger. Her sammensætter man selv sin tallerken ved at sælge mellem 5 eller 7 anretninger ud af 20 forskellige. Menuen består bl.a. af koldrøget laks, plantebaseret yoghurt og croque monsieur. 

Hvor: Sankt Hans Torv 30, 2200 København N 

Sidecar 

Få stillet sulten hos Sidecar, som serverer varme brunchanretninger direkte til bordet. Derudover finder du frugt, yoghurt og andre kolde retter i deres friske brunchbuffet. Nyd en dejlig kop varm kakao med flødeskum eller en sund matcha til at starte dagen på.
Sidecar har 4,4 ud af 5 stjerner baseret på 960 Google-anmeldelser. 

Hvor: Skyttegade 5, 2200 København N  

Ravnsborg Kitchen & Bar 

Vil du nyde en lækker brunch i hyggelige omgivelser, så er Ravnsborg Kitchen & Bar det rette sted. Atmosfæren, den gode betjening og de friske råvarer skaber tilsammen en skøn oplevelse, hvor god kvalitet er i højsædet. Du sammensætter selv din brunchtallerken med 3 eller 5 retter, hvor du bl.a. kan få svampede pandekager, sprøde hot wings og en lækker tunsalat til gode priser. 

Hvor: Ravnsborggade 1, 2200 København N  

Stefanos Mad & Kaffe 

I det attraktive Stefansgade-kvarter ligger den hyggelige, lille hjørnecafé, Stefanos Mad & Kaffe. 

Her kan du lave din egen brunchtallerken ved at vælge mellem en masse små retter. Nyd f.eks. en lækker vaffel med flødeskum, bær og chokoladesauce eller en chia mango grød. Derudover har de frisk juice i utallige varianter samt varm kaffe og the. 

Hvor: Husumgade 50, 2200 København   

Gaarden & Gaden 

Med en placering midt på Nørrebrogade og med et kæmpe neonskilt ude foran, er Gaarden & Gaden næsten ikke til at undgå at lægge mærke til. Her serveres der en anderledes brunchmenu, som skiller sig ud fra mængden med bl.a. friske østers, og du kan både få eggs benedict og eggs  royale. Med et busstoppested lige ude foran, er det nemt at komme fra og til, og man kan med fordel tage sig en hyggelig gåtur på Assistens Kirkegård som ligger lige overfor bag den gule mur.
Gaarden & Gaden har 4,2 ud af 5 stjerner baseret på 377 Google-anmeldelser.

Hvor: Nørrebrogade 88, 2200 København N