MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Cocktails og drinks i København

Tag dine bedste venner eller kollegaer under armen og gør jer klar til en aften med de lækreste drinks og smagfulde cocktails i København. Byen er hjemsted for et hav af gode cocktailbarer, hvor man kan få alt lige fra de klassiske drinks til cocktails, der smager af slik – og af mere.

Brug filterfunktionen til at vælge lige netop den bydel, du gerne vil have drinks i. Der er cocktailbarer på både Nørrebro og Vesterbro, i København K og hele omegnen. Så find den cocktailbar, der ligger tættest på dig:

Filtrer Cocktail

Happy hour er den bedste hour

De fleste cocktailbarer i København kører med happy hour i udvalgte tidsrum på forskellige dage og i weekenderne. Ofte får man 2 for 1, når man bestiller drinks under happy hour, og det er et koncept, vi er fan af!

For drinks smager nu altså bedst i flertal, og når man får mere end én. Og med de mange muligheder for klassiske drinks og eksotiske cocktails, indbyder menukortet til en god – og potentielt fuld – aften i lækre omgivelser.

Den bedste cocktailbar i København

Med så mange gode cocktailbarer i København er det svært for os at pege på den bedste. For helt ærligt, så er de alle gode! Med de klassiske cocktails er opskriften svær at fejle, og når først der er alkohol indblandet, kan det umuligt gå galt. Eller, det kan det måske, hvis det tager overhånd 😉

København er en by med liv i, og med så mange studerende er der også rig mulighed for at finde steder, der giver procenter ved fremvisning af studiekort. Det betyder altså, at man sagtens kan finde billige cocktails og drinks i København.

Drikker du ikke alkohol, er der naturligvis også et stort udvalg af alkoholfri drinks – mocktails, som de kaldes. Og selvom de ikke har de brændende procenter i sig, så fejler smagen absolut ingenting.

Så gør dig klar til en god aften på en af Københavns bedste cocktailbarer, og brug filterfunktionen her på siden til at finde den nærmeste drinksbar i din bydel.

God fornøjelse.