Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. oktober 2022
Kl. 21.00 - 23.00

BRIAN & PHILLIP – 30 ÅR PÅ 2 TIMER

Efter tilsammen 30 år i branchen, koger Brian Mørk og Phillip Devantier nu deres liv på scenen ned til 2 timers standup med deres personlige favoritter fra de mange år på scenen.

Brian Mørk debuterede på stand-up scenen i 2002 hvor han lynhurtigt gik hen og blev et kæmpestort navn.
….Man kan faktisk ikke sige Stand-up uden at tænke på Brian Mørk.

Udover at være standupkomiker er han også manuskriptforfatter, er kendt for sit eget talkshow ’Brian Mørk Show’, og så har han også været med i bl.a. ’Talegaver til Børn’ og det efterfølgende ’Comedy Aid’. Han har to onemanshows under bæltet: ’Mørk’ og ’Brian er en nar’, en special ’Bibelen’ og så kender du ham også fra ’Mørk og Jul’ og utallige klub aftener rundt omkring på landets scener. Brian Mørk står desuden for podcasten ’Brian Mørk Show Podcast’, som er en af landets mest populære podcasts.

Brians begavede hoved og friske stil giver ham muligheden for at kunne bevæge sig i alle stand-uppens mange undergenre og kan appellere til et meget bredt publikum. Og trods hans udseende som skarp og hård komiker vil du hurtigt finde ud af at Brian er utroligt rar, flink og helt nede på jorden….

Phillip Devantier debuterede i 2012 i stand up konkurrencen ’De Nyeste Nye’, hvor han kom ind på en flot 2. plads, og næsten med det samme håndplukkede navne som Michael Schøt og Omar Marzouk ham som opvarmer.

Phillip har allerede to onemanshows I bagagen: ’En rigtig mand’ fra 2018 og igen i 2020/21 med ’Grinebider’ som han optrådte med i hele landet og som kulminerede med et udsolgt Bremen Teater.

Phillip er en selvironisk, spontan, sympatisk og sindssygt sjov stand-up komiker, som vinder enhver forsamling i det øjeblik han træder ind på scenen pga. sin vindene og rare… han er sådan en man bare har lyst til at kramme

 

Finder sted: Lygten Station