MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

9. februar 2023
Kl. 20.00 - 23.30

K A L E II D O | Vinterjazz 2023 | Xenon | HUSET

Til Vinterjazz 2023 kan du opleve duoen Kaleiido bestående af guitarist Anna Roemer og saxofononist Cecilie Strange.

Anna Roemer og Cecilie Strange er gået sammen om en fælles musikalsk vision — at skabe musik, der flytter sig i tid, rum og sted. Med afsæt i en stigende hype fra deres koncerter i 2019, udgav duoen K A L E II D O deres anmelderroste debutalbum VOYAGE i januar 2021 og opfølgeren ELEMENTS i marts 2022. Med rødder i jazzen og traditionen omkring improvisation har de skabt en atmosfærisk og ambient sound, hvor instrumenterne på indfølt vis smyger sig om hinanden.

Bag K A L E II D O står saxofonist Cecilie Strange og guitarist Anna Roemer, der har baggrund i henholdsvis jazz og pop/rock/indie. Duoen har allerede slået sit navn fast på den danske jazzscene med deres stemningsfyldte og rolige udtryk og livekoncerter med gæster, der tæller nogle af Danmarks førende improvisatorer. Musikken fører lytteren gennem lydcollager, der ændrer sig ved hver tone ligesom solskin i et kalejdoskop og med deres radikale dogme om at intet er aftalt på forhånd, skubber de til grænserne for, hvad improviseret musik kan være.

Live optræder K A L E II D O med skiftende besætninger rangerende fra duo til sekstet, hvilket gør at deres udtryk og lyd også er i konstant forandring og udvikling. K A L E II D O spillede hen over sommeren 2021 en udskudt release turné på bl.a. ALICE i Kbh og Radar i Aarhus samt festivaljobs såsom Rising Festival i juni i Musikhuzet, Rønne og i Brorsons Kirken under Copenhagen Jazz Festival i juli. Sidstnævnte koncert blev anmeldt med fem hjerter i Politiken, der bl.a. skriver; “Lad os bare kalde det et drømmehold… Lykkedes det så at betage og bevæge den aften? I allerhøjeste grad”

 

Finder sted: København