MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

31. juli 2021
Kl. 21.00 - 22.30

MIKKEL KLINT THORIUS PÅ BREMEN

VANVITTIGT

Til juli er det allersidste chance for at opleve Mikkel Klint Thorius onemanshow ‘Vanvittigt’, der har været en publikumsfavorit her på Bremen Teater.

Showet med Mikkel Klint Thorius er første tilføjelse til ‘Last Call’, der er en række ekstra shows på Bremen Teater i løbet af sommeren, hvor vi har lokket jeres yndlings komikere til at give en sidste omgang af ellers totalt udsolgte comedy shows.

Der er flere tilføjelser på vej, så hold øje med Bremen Teaters sider i den kommende tid og kom med, når jeres favorit komikere leverer deres mest populære shows for sidste gang.

Om showet
Efter Netflix udgivelsen ’Hvid Skyld’ kan du igen opleve Mikkel Klint Thorius på egen tour med showet ”Vanvittigt”. For mens foråret banker på, gør bekymringerne også. Mikkel Klint Thorius er en ung mand med mange spørgsmål.

Med showet bliver Mikkel Klint Thorius endnu engang din bedste ven i nøden. Han siger alt det højt du ikke tør, så du slipper for selv at blive det sorte får i venneflokken, og som han selv siger det: ”Hvordan opfører man sig som en “moderne mand”? Jeg vil virkelig gerne passe ind, men der sker så mange vanvittige ting hele tiden. Jeg vil bruge humoren til at forsøge at tilføre lidt mening”.

Humor kan sagtens komme fra uventet kant. Det beviser Mikkel Klint Thorius ved at vride komikken ud af emner som krænkelses- og offerkultur. Er det altid dem, der råber højest, der får ret til sidst, og kan man dømme andre mennesker personligt, for noget de har gjort i deres professionelle virke?

Mikkel Klint Thorius siger selv: ”Vi skal allesammen mene noget om det hele, men helst mene det rigtige. Det er utopi, ja nærmest vanvittigt at tro, at vi alle sammen kan fremstå perfekte hele tiden”.

Showet er klassisk stand-up, en ucensureret komiker og hans mikrofon. Forvent at grine ad emner, du ikke troede indeholdt humor, og vær beredt på at gå derfra med lettet hjerte og fornyet kampgejst. Så sæt en aften af til, at give slip, give los og grine af alt det, der er vanvittigt

 

Finder sted: Bremen Teater