MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. september 2022
Kl. 17.30 - 20.00

Skab dig som Digital Nomade

Har du haft tanken om, at sælge alt hvad du ejede, stikke til søs eller købe en Van og rejse ud i det blå med klip klapper på? Men måske også tænkt, hvad skal jeg dog leve af og kan man overhovedet det?

Ja, det kan man!

Nu kommer der et 2,5 times interaktivt foredrag om at leve et anderledes liv, hvor arbejde, frihed og eventyr går hånd i hånd.

Mille og Cille er på dupperne, når de vil inspirere og udfordre dig på den helt høje klinge om, hvordan du kan skrue livet sammen, så du ikke skal være slave af hamsterhjulets evindelige travlhed.

Digitaliseringen og corona-virussen ændrer verden og langsomt, men sikkert, ændrer arbejdslivets form sig også. Vi må indstille os på, at 9-17 ikke længere er den bedste måde at arbejde på, eller i hvert fald ikke den bedste måde at arbejde på for os alle.

De seneste to år har rigtig mange mennesker mærket på egen krop, hvordan det foregår, når man skal arbejde på afstand af kontoret. De fleste har arbejdet hjemmefra. Nogle har elsket det, imens andre har hadet det.

Vi hjælper dig til at se mulighederne for dig i forhold til, hvordan du kan få mere frihed og eventyr ind i dit liv.

Du får en masse røverhistorier fra verden, hvor livet som digital nomade til vands og til lands kan være udfordrende, men også en hverdag der er eventyrlig. I foredraget vil Mille og Cille udfordre dig på, hvordan du selv kommer nærmere dine egne drømme og længsler og MOD bliver en central del af aftenen.

Så vær klar til at tage imod og være modig, når vi sammen skal nå i mål om at skabe mere frihed.

Du vil også møde en masse skønne og ligesindede mennesker, der alle har det tilfælles, at de vil have mere frihed ind i deres liv.

Dem møder du, når vi vi sipper lækker champagne og spiser canapeer på SoHo´s lækre Rooftopbar. Vær klar til at få trænet din modighedsmuskel sammen med os andre.

Der er et begrænset antal pladser!

 

Finder sted: SOHO