MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. marts 2023
Kl. 19.00 - 21.00

CPH:DOX ‘Body Parts’ + talk

I ‘Body Parts’ kommer vi bag kameraet, når der skal filmes sexscener. Efter visningen moderer Maria Bülow og Jens Malthe Næsby fra podcasten ‘SEX IRL’ en samtale om sex på film vs. sex i virkeligheden.

 

Kom bag kameraet under Hollywoods sexscener i en øjenåbnende og engageret film-om-film, der med vid og bid kaster lys over filmverdenens rådne sider.

Om filmen ‘Body Parts’

Intimitetskoordinatorer. Nøgenhedskontrakter. Kønshårsparykker. Body doubles. Skjult racisme. Der bliver lavet film og serier mere end nogensinde før, og ‘Body Parts’ minder os om, hvorfor det er vigtigt at vide, hvordan de bliver til. Nøgenhed og sexscener kan følge de medvirkende hele livet og danner normer ude i den virkelige verden.

Hollywood-stjerner som Jane Fonda, Rose McGowan og Rossanna Arquette deler deres erfaringer fra settet til en øjenåbnende collage af klip fra deres film. Det handler om en indgroet, strukturel misogyni, der ikke bare kan vaskes væk, når scenen er filmet og ovre, og om at give alt til sin rolle, selvom man risikerer at miste ejerskabet over sin egen krop i processen.

Talk om sex på film vs. sex IRL

Hvilke ikoniske sexscener husker du? Hvad lærer vi af den sex og de nøgne kroppe, vi ser på fjernsynet? Og hvordan er det at filme en sexscene?

Mød instruktør og manuskriptforfatter Anna Emma Haudal Nielsen (‘Venuseffekten’ og ‘Doggystyle’) og skuespiller Nicolai Jørgensen (‘Doggystyle’) i samtale om sex på film og tv vs. sex i virkeligheden.

Samtalen modereres af Maria Bülow og Jens Malthe Næsby, værter på podcasten ‘SEX IRL’.

 

Finder sted: Valby Kulturhus