Supra – FOODOIR
SUPRA af Foodoir er et tilbagevendende arrangement med forskellige madtemaer. I villaen på Krausesvej 3, bydes der på retter bestående af sæsonens råvarer. Det er her der testes nye retter af og henter inspiration og hjælp fra venner og samarbejdspartnere i branchen.
Denne gang er der besøg af Matthew Parker fra Kiosken på Odden og kok hos Birkemosegaard, som tager grøntsager og andre gode råvarer med fra den økologiske gård på Sjællands Odde.
Sæsonmelier kommer med et bredt udvalg af tjekkisk naturvin og deler ud af deres viden bag baren.
Som altid til venlige priser.
Som altid til venlige priser.
MENU:
TO START
Ristet gær/fermenteret ramsløgssmør + surdejsbrødTEMPURA broccoli og løg, chili/soya dressing, furikake, osteemulsion
MAIN
Rodfrugter med briesauce, sort hvidløg/citron gelé, stegt salvie, kandiseret citronskalRøgede kartofler og nukadoko-æble med vesterhavsost og cidersauce
Birkemosegaard salat med “mønchego” fra Hårbølle Mejeri
CHEESE COURSE Rehydrerede “chewy” rødbeder, blå ost & gransirop, kiks
DESSERT Brun ost, cookies på rug-miso og havsalt, issandwich med citron/birkes gelato dyppet i mørk chokolade