Nyhedsbrev

Artikler med:

Nyeste artikler

24. marts 2023
Kl. 18.00 - 23.59

Supra – FOODOIR

SUPRA af Foodoir er et tilbagevendende arrangement med forskellige madtemaer. I villaen på Krausesvej 3, bydes der på retter bestående af sæsonens råvarer. Det er her der testes nye retter af og henter inspiration og hjælp fra venner og samarbejdspartnere i branchen.

Denne gang er der  besøg af Matthew Parker fra Kiosken på Odden og kok hos Birkemosegaard, som tager grøntsager og andre gode råvarer med fra den økologiske gård på Sjællands Odde.

Sæsonmelier kommer med et bredt udvalg af tjekkisk naturvin og deler ud af deres viden bag baren.
Som altid til venlige priser.

MENU:

TO STARTRistet gær/fermenteret ramsløgssmør + surdejsbrød

TEMPURA broccoli og løg, chili/soya dressing, furikake, osteemulsion

MAINRodfrugter med briesauce, sort hvidløg/citron gelé, stegt salvie, kandiseret citronskal

Røgede kartofler og nukadoko-æble med vesterhavsost og cidersauce

Birkemosegaard salat med “mønchego” fra Hårbølle Mejeri

CHEESE COURSERehydrerede “chewy” rødbeder, blå ost & gransirop, kiks

DESSERTBrun ost, cookies på rug-miso og havsalt, issandwich med citron/birkes gelato dyppet i mørk chokolade