Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedste burgere i København

Leder du efter en lækker, saftig burger i København? Sådan en med masser af smag, saft og kraft, der får munden til at løbe i vand? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet en oversigt over nogle af Københavns bedste burgerbarer, så du hurtigt kan finde frem til det næste sted at få en god burger uanset hvor i byen, du befinder dig.

I guiden finder du således både burgere på Østerbro og Vesterbro, i indre by, på Christianshavn, Amager og i andre dele af København. Klik ind på de forskellige steder herunder og find information om beliggenhed, menukort og link til bestilling.

Filtrer Burger restaurant

Københavns bedste burgere 

Man skal ikke lede længe efter gode burgere i KBH. Byen vrimler med de lækreste burger joints, som serverer alt lige fra de velkendte snaskede bacon-cheese til spicy, crispy, eksperimenterende og nytænkende gourmet burgere.

De fleste af os har en stable go-to burger, som vi ved vinder hver eneste gang. Det kan være en juicy caféburger i en blød brioche med saftigt oksekød eller måske en amerikaniseret version med fried chicken og cheese fries on the side.

I København er det dog kun fantasien, der sætter grænser for smagssammensætningerne i din burger. Så gå op opdagelse i de spændende menukort og få inspiration til din næste burger i København her på siden.

Gode burgere til alle

Gode burgere i København er lette at finde, og her er noget for enhver smag samt i alle prisklasser. Rundt omkring i byen finder du desuden alt lige fra vegetariske og veganske burgere, til glutenfri, laktosefri, plantebaserede og halal.

Er du på udkig efter en snasket burger med sovs i København, findes der naturligvis også bearnaise-versioner eller klassiske bøfsandwiches på flere af Københavns caféer, grillbarer og restauranter.