Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Kaffebar lukket: Hypet pizzabar og burgerkæde åbner side om side

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Camilla L. Stahlschmidt
Foto: Camilla L. Stahlschmidt

Intet tyder på, at københavnerne kan få nok af burgere og pizzaer.

De to favoritspiser fås på et hav af steder i hver bydel, og to af de kæder, som har fart på lige nu, er Jagger og Otto.

Det er tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk, der står bag kæderne, som i skrivende stund har 20 restauranter til sammen.

De fleste af dem ligger i København, men også nord for byen, kan der indtages burgere, shakes, fritter og pizzaer inspireret af Napoli – præcis som Rasmus Oubæk kan lide dem.

Om lidt har Jagger og Otto så yderligere to restauranter, for snart åbner de side om side på en ny adresse.

Populær genbo

Denne gang er det Søborg, lige på kanten af Nordvest, der får nye spisesteder.

I lokalerne, der tidligere husede kaffebaren Shabaz, er renoveringen netop gået i gang, og på facaden ses det tydeligt, hvad der skal ske.


“Opening soon” står der ved siden af både Jaggers og Ottos logoer, men åbningsdatoen er endnu ikke afsløret.

Adressen er Søborg Hovedgade 35, hvilket vil sige, at pizzabaren og burgerkæden bliver genboer til populære Ismageriet, der tiltrækker folk fra nær og fjern.

Foto: Otto, PR

Jagger er en moderne burgerjoint, hvor oksekødet kommer fra fritgående køer, og kyllingen er 100 procent dansk.

Hos Jagger laver de desuden deres egen veggie-bøf, og briochebollerne kommer fra deres bageri i Sønderborg.

Idet inspirationen til pizzaerne hos Otto er hentet i Napoli, har de en tynd bund og skorper, der rent faktisk smager lige så godt som resten af pizzaen.

Og så får man endda crust dip til.

Del artikel

Andre læser også