Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3 fede ting du kan lave på din get-away til København

Af Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Af og til har du brug for at koble af og komme væk fra hverdagens stress og jag. En lille get-away kan gøre stor gavn, og du behøver ikke at gøre et stort nummer ud af det. Faktisk kan en weekendtur til en af Danmarks storbyer være en super måde at koble af på, og samtidig er det nogenlunde overkommeligt – det koster ikke for mange penge og kan nemt planlægges. Det kunne f.eks. være en tur til København. Er dette tilfældet, kan du læse med her og få 3 tips til fede ting, du kan lave i København.

1. Tivoli

Tivoli er den 3. største forlystelsespark i Europa og med sine flere millioner besøgende hvert år, vidner det om en park, der helt klart er et besøg værd. I Tivoli er der forlystelser for alle, både voksne og børn samt modige og mindre modige. Tivoli er det perfekte sted at slippe dine tanker løs og bare more dig – ingen bekymringer, bare ren hygge og sjov.

2. Byvandring

En god lang gåtur kan være ren terapi og yderst befriende, men hvad er bedre end en god lang gåtur, hvor du også samtidig oplever noget? Netop dét er der rig mulighed for, når du besøger København. Du kan selv sammensætte din tur og derved komme forbi alle de attraktioner, som du kunne tænke dig at se. Det kan bl.a. være attraktioner som Den Lille Havfrue, Amalienborg, Christiansborg, Nyhavn, Det Kongelige Teater, Marmorkirken eller Christiania. Mens du går rundt i byen og nyder livet, kan du høre en lydbog for at slappe af og samle tankerne. Ved at søge ”Lydbog gratis” kan du finde din kommende lydbogstjeneste. En søgning på ”Gratis prøveperiode Nextory” kan sågar give dig en hele 30 dages gratis prøveperiode på visse tidspunkter. Med en lydbog i ørene gennem Københavns gader bliver det ikke meget bedre!

3. Christiana

Christiania må siges at være det absolutte fristed i København. Med smuk natur og en afslappet atmosfære er det derfor det helt ideelle sted at besøge for at få følelsen af at være langt væk fra den ellers så kedelige og ensformige hverdag derhjemme. Et sted, der taler for sig selv og som helt klart skal opleves!

Del artikel

Andre læser også