ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 simple tips til en sundere hverdag

Af Annoncør

Din sundhed er afgørende for dit velvære og velbefindende, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at holde en sund livsstil. Udover at det er godt for din krop, så er det i høj grad også godt for din psyke. I denne artikel får du derfor et par simple tips til, hvordan du kan gøre din hverdag lidt sundere.

Investér i en elcykel

Lad bilen stå og hop på cyklen – dén har du nok hørt for. Det kan dog være lidt af en udfordring, hvis du bor et godt stykke væk fra eksempelvis indkøbsmuligheder, job og lignende og kun ejer en almindelig cykel. Det er heldigvis her, en elcykel kommer ind i billedet. Denne cykel er nemlig batteridreven, og du skal derfor ikke ligge nær så mange kræfter i, når du cykler. Du kan derfor både komme hurtigere frem og spare på din energi.

Hav altid frugt og grønt til rådighed i køkkenet

Glemmer du også af og til at købe grøntsager ind til aftensmaden, eller har du aldrig frisk frugt liggende, når du egentlig har lyst til det? Så bør du gøre det til en vane altid at skrive frugt og grønt på indkøbssedlen, således at du altid har noget liggende i hjemmet, når du skal bruge det. På den måde kan du sikre, at du får dit indtag dækket tilstrækkeligt.

Hold en jævn væskebalance

Rigtig mange af os får ikke tilstrækkeligt med vand og væske generelt i løbet af dagligdagen. Er det noget, du kan nikke genkendende til? Et tilstrækkeligt væskeindtag vil minimere din risiko for hovedpine, samt mindske tørhed i din hud. Der er også en lang række andre fordele ved et optimalt væskeindtag, så sørg derfor at indtage en tilpas mængde væske hver evig eneste dag. Det vil gøre din krop sundere indefra og ud.

Del artikel