3 -tips til din ferie i København

Skrevet af: Martin Jørgensen

Ude godt hjemme bedst. Specielt hvis solen skinner, er det godt at være i København. Der kan det være en af de flotteste byer. Her får du en guide med tips til, hvordan du får en rigtig god ferie i København, hvor du stadig får nået, alt det praktiske som at få repareret din IPhone det rigtige sted, så du ikke bliver snydt. Du får også en guide til, hvordan du nemmest får købt børnetøj, og hvor du skal rejse hen, og om du skal rejse om sommeren eller om vinteren.

Reparerer din iPhone i ferien

Når det er ferie, så er der mulighed for, at få ordne alle de ting man ikke får ordnet i hverdagen. Det kan være noget hjemme i lejlighed, eller det kan være nogle ting i skal have repareret. De fleste af os har oplevet at smadre vores iPhone skærm. Det er meget irriterende, da man så ikke kan se noget på skærmen. Man bruger sin IPhone til alt fra at ringe, til at finde vej til at se på nyheder. Derfor er det meget vigtigt at få set på ens iPhone skærm. Der er dog heldigvis mange steder, man kan få repareret sin iPhone skærm, dog er det en jungle, at finde ud af hvor man får en god service, og hvor man bliver snydt. Der er flere dårlige reparatører i København, hvor man kan opleve, at de tager de gode dele i din iPhone og gemmer dem til dem selv, alt imens at de skifter delene i din iPhone ud med dårligere dele. Det er derfor, at man nogle gange efter en reparation af ens iPhone, kan føle at den er langsommere end den var før reparationen.

Hvis du skal finde de gode reparatører i København, så er det godt, at høre sin venner og familie ad om de har haft en god reparatør. Derudover kan du også se på anmeldelser af de forskellige reparatører på Google, Facebook og Trustpilot. Dog visser anmeldelserne ikke et retvisende billede af servicen, da ejeren og ejerens venner kan gå ind og anmelde reparatørens service til fordel for dem selv. Derudover er de fleste som anmelder en service utilfreds med servicen. Det betyder at der kan være flere negative anmeldelser end hvad retfærdigt er. Du kan dog altid finde Telerepair i København, som kan skifte din skærm.

Rejser

Sommer rimer næsten på rejse. Dog kan I opleve den danske sommer, som var så lang og varm sidste år. I kan tage ud og bade på Islands brygge, eller I kan tage en lille gateaway ud af København og op nordpå til strandene langs Øresund. Hvis det ikke er strand vejr og hvis det skulle regne, kan I tag op og se Kronborg eller Louisiana. I kan også gå rundt, og se på de hyggelige gader i København alt i mens i får en stor is, hos en af de mange lækre is forretninger i København.  Fordelen ved at holde ferie i København, er at I kan nyde det gode sommervejr, mens det er der, og så kan I booke din rejse hos C&C Travel med hele familien til et varmt land i Sydøstasien, så kan rejse til vintertid i stedet. Når der er sne, slud og minus temperaturer i København. På den måde får I sol og sommer to gange om året, i stedet for en gang.

Børnetøj

Når du har ferie, og du ikke skal ud og rejse, så kan du altid nyde København og alle de shopping muligheder der er. I kan også tage et par shoppingture på strøget, hvor der er mange forskellige butikker man kan gå ind i. Hvis det nu alligevel skulle regne, så vil man kunne hoppe ind i Magasin eller Illum.  Her kan du købe nyt sommertøj til dig, eller du kan også gå på jagt med at købe sommertøj til dine børn. Her kan i kigge på tøj i butikkerne, eller I kan bare hygge derhjemme og se hvad er af sandaler til børn online. Ved at shoppe online kan I hurtigt få købt sommertøjet, uden så meget skænderi i butikkerne.

Tak for at du læste med. Jeg håber på du har fået idéer til hvad du skal lave i din ferie i København.

Rockstjerne og forsker: Johan Olsen holder foredrag om lyset

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Johan Olsen under Magtens Korridorer koncert på Grøn Koncert 2013 i Aalborg PR Foto
Johan Olsen under Magtens Korridorer koncert på Grøn Koncert 2013 i Aalborg PR Foto

Du kender ham måske bedst som forsangeren for Magtens Korridorer, men Johan Olsen er meget mere end ”bare” en rockstjerne.

Den københavnske musiker er uddannet biolog og arbejder til dagligt som biokemisk forsker på Københavns Universitet – når han ikke lige er på TV for at dele sin kærlighed til naturen.

Den travle altmuligmand holder kun få foredrag med åbent billetsalg, og det er derfor en helt unik aften, du kan se frem til mandag den 30. marts på Nørrebro Teater.

Emnet for aftenen er lys – både lysets anatomi og historie – og Johan Olsen vil tage publikum med på en historisk erkendelsesrejse mod lyset, hvor der undervejs vil være spændende eksperimenter, en bemærkelsesværdig assistent samt personlige anekdoter.

Læs også: Guide: 10 restauranter med udsigt i København

Hvad er lys egentlig?

I over 2.500 år har mennesket undret sig over, hvad lys egentligt er for en størrelse.

Den undren har Johan Olsen også haft, og den har grebet om sig i sådan en grad, at han både har lavet et studie om lys, har skrevet et bogmanuskript og nu holder foredrag om emnet.

Foredraget vil bevæge sig fra Empedokles til Bohr og videre frem i historien.

Det er samtidig også en kultur- og civilisationshistorisk rejse, der suppleres med eksperimenter, som vil forsøge at lokke lysets inderste hemmeligheder frem.

Du kan købe billetter fra 299 kr hos Tikko.

Læs også: Første i København: Ny yndlingsbar har avocado i ALT

Hvad: Ser du lyset, når du ser? – Eksklusiv aften med Johan Olsen
Hvor: Nørrebro Teater, 2200 København
Hvornår: 30. marts, kl. 19.00-21.00

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Kæmpe hits på stribe: Vi Elsker 90’erne afslører nye navne

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
A1 genforenet
A1 genforenet

Sådan en grå og trist mandag i januar, kan vi vist alle bruge lidt lækre forårs-nyheder.

Vi Elsker 90’erne lægger vejen forbi Rødovre lørdag d. 23. maj, og de første navne er allerede offentliggjort.

Men nu er Vi Elsker klar med de næste fede navne.

Og der er virkelig lagt op til en fest med masser af hits.

“FREESTYLER … RAKKA MAKKA FAWN!” (Rock the microphone)

Det første nye navn på listen er Bomfunk MC’s, som havde et vaskeægte verdenshit med nummeret Freestyler.

Det er stadig et nummer, der virkelig kan sætte gang i en fest, selvom det blev udgivet tilbage i 1999.

176 millioner visninger på YouTube vidner også om en vis popularitet.

Boyband-nostalgi i Rødovre

East17 og Boyzlife er allerede offentliggjort på plakaten.

Og boyband-temaet fortsætter med offentliggørelse af A1 og 5IVE.

A1 kender de fleste nok for megahittet “Caught in the middle”, som kan smelte ethvert pigehjerte.

5IVE har solgt mere end 10 millioner plader på verdensplan, og her i Danmark er de nok mest kendt for “Keep on movin’” og “Everybody get up”

Dermed er der virkelig lagt op til vaskeægte boyband-feber i Rødovre til sommer.

Baby don’t hurt me!

Vi Elsker kan også offentliggøre en gammel kending på plakaten.

Vi får nemlig mulighed for at skråle med på gigahittet “What is love”, når Haddaway igen kommer til VI Elsker her i Hovedstaden.

Derudover er Blumchen også offentliggjort på plakaten her i Rødovre.

Annonceret på Vi Elsker 90’erne plakaten indtil videre :

– Maxi Jazz (Faithless) A Personal DJ Set

– Coolio

– East 17

– Captain Hollywood Project

– 2 Unlimited

– DJ SASH!

– Robin S

– Antiloop

– Brooklyn Bounce

– Boyzlife

– Darren Bailie of the Guru Josh Project

– Cascada

– East 17

-Bomfunk MC

-Blumchen 

-Haddaway 

-A1 

-5ive  

Du finder billetinfo lige her.

Hollaback Girl: Gwen Stefani spiller i Tivoli til Fredagsrock

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Gwen Stefani spiller til Fredagsrock i Tivoli PR Foto
Gwen Stefani spiller til Fredagsrock i Tivoli PR Foto

I ain’t no hollaback girl…..

Gwen Stefani har solgt mere end 50 millioner enheder – og nu kommer hun til Tivoli for at banke Fredagsrock helt op på øverste hylde.

Det sker fredag den 10. juli kl. 22.00. Billetter til inner circle sættes i salg fra onsdag den 29. januar kl. 10:00.

Læs også: Dyreste lejlighed til salg nogensinde: Se Joe & Juice-stifters vilde bolig til 50 millioner

Gwen Stefani spiller til Fredagsrock i Tivoli PR Foto

Ingen tvivl
Hun startede karrieren i det ikoniske band No Doubt, inden hun gik solo.

”Gwen Stefani og Tivoli, er et perfekt musikalsk match. Gwen udstråler livsglæde, har et kæmpe sangtalent, kaster om sig med stjernestøv, men er totalt i øjenhøjde med sit publikum.”

“Hun er en af de kunstnere, der har været et verdensnavn gennem flere årtier, har en massiv karriere fra sin tid med No Doubt og en kæmpe solokarriere med i bagagen. Hun er nærværende i sin optræden og laver spektakulære sceneshows, og så vil du helt sikkert kunne synge med på det ene hit efter det andet.”

“Og så husk at man ved denne koncert får mulighed for at komme helt tæt på verdensstjernen med en Inner Circle billet,” siger chef for musik og underholdning i Tivoli Thor Feilberg.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Hvad: Fredagsrock med Gwen Stefani
Hvor: Plænen, Tivoli
Hvornår: fredag den 10. juli kl. 22.00. Inner Circle sættes i salg fra onsdag den 29. januar kl. 10:00

Læs også: MigogKbh møder byens bedste gæst: Ken bruger 250.000 kr. om året på at spise ude