ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 måder du kan forbedre dit udseende på

Af Annoncør

Der er intet galt i, at man godt kan lide at se godt ud. Der er mange ting, der kan blive nemmere, hvis man føler det hele spiller. Man kan godt få lidt mere selvtillid af at føle, man ser godt ud. Det vigtigste er naturligvis, hvordan du har det med dig selv. Hvis du mangler gode idéer til, hvordan du lige kan pifte dit udseende lidt op, så kan du læse med her og forhåbentlige blive inspireret!

Annoncør betalt indhold leveret af uniquealign.dk

Få rettet dine tænder

Hvis du er ked af dine tænder, så kan du heldigvis godt få dem rettet. I dag er der flere, der vælger at få deres tænder rettet med invisalign. Dette er en gennemsigtig bøjle, som gradvist skiftes ud, mens de skubber tænderne i den ønskede retning. Pris på Invisalign kan variere helt fra 25.000 til 38.000 kr. Prisen afhænger meget af, hvor skæve dine tænder er – altså hvor meget der skal rettes – samt hvordan du bider sammen. Hvis du blot skal have rettet et par skønhedsfejl, som f.eks. én skæv tand eller et mellemrum, så kommer det nok ikke til at være særligt dyrt.

Få lavet et øjenvippebuk

Hvis du godt kan lide følelsen af at være smuk, uanset om du har makeup på eller ej, så kan et øjenvippebuk hjælpe dig godt på vej. Det er nemlig muligt, at man får lavet det, der hedder et semipermanent buk, så øjenvipperne sidder, som om man have mascara på, uanset om man lige er vågnet, er ude og bade eller dyrker hård motion. Vipperne bliver siddende i denne flatterende position i op til 8 uger, så du kan altså virkelig nyde at have smukke vipper i lang tid.

Få lavet en ansigtsbehandling

Hvis du elsker følelsen af, at din hud stråler og gløder, så kan du få denne effekt ved at få lavet en professionel ansigtsbehandling. Ved en professionel ansigtsbehandling får man renset huden helt i dybden, så den kommer til at føles frisk og lækker igen. Du kan sikker også få udglattet nogle af dine fine linjer, hvis du er i den alder, hvor det er begyndt at komme.

Få farvet dit hår

Hvis der er noget, der virkelig kan give én et frisk udseende, så er det at få farvet sit hår. Det er bare som om, man bliver et helt nyt menneske, når man får en ny frisure. Det kan være, du skal have farvet dit hår lidt lysere, når hvor det hele også er ved at blive lidt lysere udenfor. Det kan synes helt forfriskende, når man lige får klippet de slidte spidser af og får en frisk hårfarve. Det kan også være, du har lyst til at prøve en ny frisure?

Del artikel