Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 gode grunde til at købe et brugt luksus-ur

Af Annoncør

Der er ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt og hvis du samtidig gerne vil gøre noget godt for miljøet, så er det helt rigtigt at kigge efter brugte og allerede producerede varer som tidligere ejere ikke længere kan gøre brug af. 

Brugte ure er et af de steder hvor du virkelig kan spare mange penge, gøre en forskel og få et eksklusivt ur, til trods for at det ikke er nyt produceret. Det kan eksempelvis være at du er på udkig efter et brugt Rolex som gave til en du holder af, eller som skal pryde dit eget håndled. Der er flere fordele ved at vælge at købe brugte ure, se med her og læs hvorfor; 

1 – Du sparer penge 

Det kan økonomisk meget bedre betale sig at købe brugte varer, frem for nye producerede. Hvis du vælger varer af god kvalitet, som eksempelvis brugte ure hvor der er mulighed for at foretage restaurationer, behøver du slet ikke at gå på kompromis med hverken udseende eller funktion. 

2 – Du skåner miljøet 

Når du vælger at købe brugt, uanset om der er tale om et brugt ur eller andre varer, så vil du skåne miljøet. Jo mere det er muligt at genbruge, jo færre ressourcer skal der bruges til at skabe nye varer. 

3 – Du får den samme garanti 

Hvis du køber ure af bestemte mærker der yder livstidsgaranti, så er du indfattet under præcis de samme betingelser som hvis du købte et ur magen til, nyt fra fabrikken. Således kan du sende dit ur til reparation, udføre forbedringer eller få fingrene i reservedele, hvilket ikke ville gøre sig gældende for ure i mindre prisklasser.

4 – Et ur af kvalitet holder længere 

En ting er, at et ur af høj kvalitet, produceret i slidstærke materialer, bare holder længere. Derudover vil det altid være meget mere rentabelt at reparere og restaurere på et ur af høj kvalitet, hvor det med stor sandsynlighed også vil være muligt for urmagere at finde de reservedele der skal til for at rette op på et ødelagt ur. Dit ur af kvalitet vil altså kunne holde længere.

5 – Få fingrene i unikke ure 

Hvis du køber brugt, så kan der være mulighed for at få fingrene i tidløse design, som ikke bare lige er til at finde i butikkerne. Det kan være en klassiker, men det kan også være et unikum som der kun findes få eksemplarer af i verden. 

Del artikel

Andre læser også