ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Osteopati har åbnet ny klinik i København

Af Annoncør

Aarhus Osteopati åbnede i november dørene op for en København afdeling på Amager. Efter en god opbakning fra københavnerne i 2020 har Aarhus Osteopati udvidet i personalestaben fra to til 5 fuldtidsbehandlere. Dette har betydet at vi har måttet finde nye rammer for klinikken. Amagerbrogade 114 blev vores valg og vi er blevet taget godt imod af københavnerne. Vi ser frem til et 2021 hvor vi forsætter med at hjælpe flere og flere til et normalt liv uden smerter og gener.

Osteopati, den ny moderne måde at behandle på

Osteopati er et manuelt medicinsbehandlingsfag hvor osteopaten kigger og betragter menneskekroppen som en helhed. Osteopaterne i Aarhus Osteopati tager udgangspunkt i kroppens anatomi, fysiologi, biomekanik, neurologi såvel som psykologi. Dette er en unik og holistisk måde at håndtere kroppens gener og skader på. Osteopatien sigter efter at kroppens eget immunforsvar og de andre selvhelbredende mekanismer kommer i ligestilling således kroppen er i stand til at tage sig af problemstillinger og smertetilstande i kroppen. 

Aarhus Osteopati´s visioner og målsætning

Aarhus Osteopati´s vision og målsætning er at blive og forblive den største og mest kompetente osteopatiske kæde i Danmark og Europa. Med 28 osteopater fordelt i landet i Aarhus, København og Vejle er Aarhus Osteopati allerede Danmarks største osteopati klinik og en af Europas største allerede. I Aarhus Osteopati stræber vi efter perfektion hvor vi altid ser den enkelte person som en unik case hver gang. På klinikken har vi specialister inden for forskellige områder i kroppen som vores sekretærer nemt kan henvise de klienter der eftersøger vores hjælp til netop den rigtige behandler. Internt har vi et udviklingssystem hvor samtlige medarbejdere løbende skal holde sig opdaterede på de nyeste viden og trends inden for den osteopatiske verden. I denne sammenhæng har Aarhus Osteopati lavet et unikt samarbejde i Danmark med Europas største mest kvalificeret osteopati skole, European School of Osteopathy. Med dette samarbejde skal Aarhus Osteopati og European School of Osteopathy sammen udbrede og udvikle det osteopatiske fag i Danmark. I Aarhus Osteopati går vi ligeledes op i tværfaglighed fordi vi ved og erfarer, at forskellige typer patienter kan og vil få gavn af forskellige måder at blive behandlet på. Vi tilbyder udover osteopati, fysioterapi, massage, kranio sakral terapi, akupunktur m.m.

Osteopat på Amager (København)

Aarhus Osteopati KBH (København) er placeret på Amagerbrogade 114, 2300 København S. Klinikken huser 5 fuldtids osteopater som har specialer inden for rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, mavelidelser, knæsmerter, hofte- og lyskesmerter, fod- og ankelsmerter, skuldersmerter, albue- og håndgener, kvinders hormonelle lidelser, baby- og børne problemstillinger, diverse sportsskader, kvinders og mænds underlivs problemstillinger, kvinders fertilitets problemer m.m. 

Fakta om Aarhus Osteopati KBH (København)

  • Vi er Danmarks allerstørste klinik.
  • Vi er at finde i Jylland og på Sjælland.
  • Vi er Danmarks eneste osteopatiske kæde.
  • Vi har 28 fuldtids behandlere fordelt i Aarhus, København og Vejle
  • Vi har som den eneste klinik i Danmark samarbejde med en Osteopatisk skole
  • Aarhus Osteopati´s køberhavner afdeling er at finde på Amagerbrogade 114, 2300 Købehhavn S.

 

Læs mere om Aarhus Osteopati KBH (København) her.

 

 

 

Del artikel