Ballet og bølgeskvulp: Oplev fortryllende danseforestillinger på kajen

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, Dansk Danseteater
Foto: PR, Dansk Danseteater

Ofelia Plads har allerede dannet rammen om en række begivenheder denne sommer, og nu er der igen god grund til at vende blikket mod det smukke område ved vandet.

Fra fredag 9. august til og med søndag 11. august kan i alt seks danseforestillinger nemlig opleves på en scene på Ofelia Plads.

Det årligt tilbagevendende arrangementet hedder Copenhagen Summer Dance, og her kan du se særdeles dygtige dansere i aktion.

Læs også: Usædvanligt syn: Snegleformet kunstværk vækker opsigt på Ofelia Plads

Stjerner på scenen

Årets program byder blandt andet på duetten “Daybreak”, som danses af den kongelige balletdanser og Reumert-vinder Ida Praetorius samt Ulrik Birkkjær fra San Francisco Ballet.

Publikum præsenteres desuden for internationale gæsteoptrædener, og lørdag aften afholdes en helt særlig social-battle-dance-event, hvor publikum bydes op til dans, og der skal battles til den helt store guldmedalje.

Foto: PR

Rift om billetterne

For at opleve en eller flere af de seks danseforestillinger skal du købe billet i forsalg her. Flere af forestillingerne er allerede udsolgt, så det gælder om at være hurtig.

Der er gratis adgang til battle-eventen lørdag aften.

Det er Dansk Danseteater, der står bag Copenhagen Summer Dance, og forestillingerne er blevet til i samarbejde med blandt andet Dansehallerne.

Læs mere om Copenhagen Summer Dance på Facebook.

Hvad: Copenhagen Summer Dance
Hvor: Ofelia Plads, København K
Hvornår: 9.-11. august 2019
Hvordan: Køb billetter her.

Læs også: Aften med udsigt: Nu kan du lære tango og spise tapas ved Skuespilhuset