Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billig badeferie ved Middelhavet: Tag på camping i Frankrig

Af Annoncør

Hvis du er gået i gang med at planlægge familiens næste sommerferie, skal du overveje at tage på campingferie i Frankrig. Frankrig byder nemlig på et væld af lækre campingpladser, som bare venter på at blive indtaget af varmehungrende danskere som dig selv.

Du kan booke camping Frankrig gennem Vacanceselect, som byder på skarpe priser for en ægte campingferie. Her kan du komme afsted til en lækker destination lige ved vandet for priser, der starter fra under 2000 kr. for en hel uge.

Luksuriøse campingpladser lige ved vandet

Hvis du gerne vil prøve noget andet end en dansk campingferie, hvor vejret mildes talt er utilregneligt, vil en campingferie til Frankrig helt sikkert ikke skuffe dig. Her får du ægte middelhavstemperaturer og masser af solskin i sommermånederne, og du slipper derfor for at regne helt væk, hvilket altid er en risiko, når du tager på ferie i Danmark.

I det gode vejr har du rig mulighed for at nyde vandet ved de franske kyster, hvor du finder behageligt badevand, som kan nydes af både børn og forældre. Og det bedste ved det hele er, at du med en campingferie i Frankrig kan vade direkte ud af din campingvogn og ned i det dejlige vand.

Mange af Frankrigs campingpladser ligger nemlig lige ned til vandet, og du har derfor kun få minutter på gåben, når du vil til stranden og nyde solen og vandet.

Du har også rig mulighed for at nyde tilværelsen fra land, da campingpladserne er luksuriøst indrettet med masser af gode muligheder for oplevelse. Her kan du nyde en kold drink lige ved poolen, du kan få noget godt at spise på restauranten, og du kan se børnene more sig med en af de mange børnevenlige aktiviteter.

Livet på en fransk campingplads byder med andre ord på hygge og gode oplevelser for hele familien, og du er derfor garanteret at komme hjem med gode minder, som familien kan dele sammen og huske tilbage på, når sommeren er forbi.

Frankrigs rige kultur

Når du tager på campingferie i Frankrig, har du naturligvis mulighed for at lave meget andet end bare at opholde dig på campingpladsen. Frankrig har i årtier tiltrukket ivrige turister fra hele verden, og det er der mange gode grunde til.

I Frankrig kan du på opdagelse i en af landets utallige små hyggelige byer med autentiske stenhuse og ægte Franske specialiteter. Med en kort køretur fra din campingplads kan du opleve det ægte Frankrig med alt hvad det indebærer at oste og vinmarker, mens du kan lade dig betage af de smukke landskaber og prægtige byggerier fra en svunden tid.

En campingferie i Frankrig har således også potentiale til at blive en kulturel oplevelse af de helt store, og hvis du bare er en lille smule frankofil, vil du uden tvivl hurtigt blive forelsket i den charmerende franske kultur, som du kan finde i både på landet og i mange af de større byer. 

Del artikel

Andre læser også