MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Brug for at blive frisket op?

Af Annoncør

Rundt i Københavns gader og stræder finder du alverdens hårsaloner. Både for mænd og for kvinder. Der er endda klinikker der kan hjælpe med hårtab, så du kan få din flotte manke tilbage. Det kan også være brynene trænger til en omgang?

Bliv så god som ny

Om det så er brynene, skægget eller toppen, der er lidt tyndslidt, er der gode muligheder på klinikkerne rundt i København, hvor de tilbyder hårtabsbehandling.  Er du i tvivl om det er noget for dig? Du kan altid undersøge det, ved at gå ind i klinikkerne og få en snak med medarbejderne. Klinik for hårtab er for alle og enhver, der har lyst til at blive shinet lidt op. Du og medarbejderen kan sammen finde ud af, hvilket tilbud der passer til dig og dit behov. 

Hvordan foregår sådan en behandling? 

Hvis du vælger at få en hårtabsbehandling, er det dem i klinikken der står for alt arbejdet. Du kan blot læne dig tilbage og nyde opbakningen omkring dig. For at få håret til at vokse frem, bruges en helt speciel nål, til at komme serum ned i hårsækkene. Du kommer næsten ikke til at kunne mærke noget, da nålen ikke er mere end 0,3 mm. Det er så kort en nål, at den kun lige gennemtrænger hudens overflade. 

Vil du gerne have en hårtabsbehandling, men er ikke så glad for nåle? 

Mange har en lille eller måske stor frygt for nåle. Men den nål, der bliver brugt til at komme serum i hårsækkene, er så lille, at man ikke kommer til at lægge mærke til det. Man skal bare lade være med at tænke på, at det er en nål der rører ens hovedbund. Tænk på det som var en massage. Det er bare en der står og nusser dig i håret, mens du kan sidde og nyde tilværelsen.

Del artikel

Andre læser også