Burger Shack efter vild anmeldelse i Politiken: Vi kommer til at åbne mange i København

Skrevet af: Michael Qureshi
Burger Shack
Burger Shack

Burger-kæden Burger Shack har sat sig godt og grundigt på den jyske og fynske burger-trone.

I byer som Aalborg, Aarhus og Odense er de blandt byernes foretrukne burgerjoint. Men der er stadig langt fra at være gode på burgere rundt omkring i landet, og så indtage København med succes.

Normalt ser vi københavnske kæder, der rykker videre ud i landet. Det er sjældent, at det har været en succes den anden vej rundt.

Men det ser ud til, at Burger Shack har knækket koden til at bryde ind på det københavnske burgermarked, der ellers har nok steder at vælge imellem.

Kunderne valfarter til Burger Shack i Carlsberg Byen på Vesterbro, og den ultimative dom kom i denne uge med en seks-stjernet anmeldelse i Politiken.

Burger Shack

Ny billig burger-konge in town

Under overskriften;

“Der er en ny billig burger-konge in town” sender Politikens anmelder den ene bunke roser efter den anden til Burger Shack.

De slutter med ordenen;

“Fritterne er uovertrufne, sprøde og lækre. Kødet er saftigt, velsmagende og perfekt stegt. Med prisen taget i betragtning. Der er en ny burgerkonge in town.”

MigOgKbh fanger direktør for hele Burger Shack-kæden Christoffer No, der har svært ved at styre sin begejstring over anmeldelsen fra en af landets største medier.

“Det er en fantastisk anerkendelse for os alle i Burger Shack.

Det er noget, man kun kan håbe på at opleve en dag. Vores mission har fra dag ét været at servere burgere med rigtig gode råvarer til en pris alle kan være med til.

Vi vil kunne konkurrere med de store kæder på priserne, men med en kvalitet man kender fra de bedste steder i byen,” siger Christoffer No.

Har lanceret deres egne fritter

Han fortsætter;

“I vores optik er og bør burgere ikke være gourmet, det skal bare smage fantastisk.”

Burger Shack har især fokus på at få det bedste kød i deres burgere. De lancerede også i 2018 deres egne fritter.

“I takt med vi får flere restauranter, giver det os mulighed for at forbedre vores produkter uden det betyder noget prismæssigt for kunderne. Det forpligter også.

Al vores oksekød kommer fra tre kvalitetsfokuserede gårde; Bomhuset, som leverer fantastisk Wagyu-kød til os samt Kildegården & Himmerland.

I 2018 lancerede vi også som den første danske kæde, jeg kender til, vores helt egne pommes frites.

De bliver lavet udelukkende med danske vestjyske kartofler. Det er en ære for os at arbejde med passionerede landmænd og producenter – det ligger i vores DNA,” forklarer Christoffer No.

Kommer flere steder i København

Han understreger også, at de snart er klar til at melde flere lokationer i København ud. Der er ingen tvivl om, at Burger Shack har tænkt sig at brage ind på det københavnske burgermarked.

“Der kommer selvfølgelig mange flere Burger Shacks i København, det kan vi meget snart fortælle mere om,” lover han.

Burger Shack
Carlsberg Byen – Tapperitorvet 1

Få den leveret lige til døren: Juno har præsenteret den ultimative karantæne-kage

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Hasselnød Juno the Bakery PR Foto
Hasselnød Juno the Bakery PR Foto

Coronakrop er blevet et ord her under Corona-karantænen.

I en tid med en hel masse utryghed, uvished og kedsomhed er vi mange, der søger mod køleskabet.

Som et snackende pendul svinger vi frem og tilbage mellem tanker som: Det er ok, det er kun lige her i karantænen.  Jeg fortjener noget godt her i den svære tid. Alle  de andre gør det jo også.

Det er helt normale tanker og ligesom EM, OL og alt andet er udskudt, så er sommerkroppen altså også udskudt til sommeren 2021 – og vi har opfundet Coronakroppen.

Læs også: Madanmelder med på visit: Derfor er Juno hovedstadens bedste bager

Juno Foto Rasmus Kramer Schou

Spis på eget ansvar

Nu har byens nok bedste bageri – Juno the Bakery på Østerbro – så begyndt at spille med unfair hold.

For nok har de altid haft verdens suverænt bedste kardemommesnurrer, men nu har de så præsenteret den ultimative karantænekage.

De kalder den: Hasselnødflødebollen.

Den består af mælkechokoladeganache, sprød nougat, hasselnøddefløde og flydende hasselnødpraline.

Den er, som alt andet i butikken, latterlig god.

Og Juno er netop også begyndt at bringe ud…åh åhhh.

Læs også: Umut går i køkkenet: Laver sin berømte drømmekageroulade Live

Emil Glaser fra Juno Foto Rasmus Kramer Schou

Og en lille podcast anbefaling

Hvis man sådan helt generelt har mange angsttanker og overspisninger i denne Coronatid, så er en anden ting som kan anbefales podcasten “Detox din hjerne“.

Den er gratis og ligger alle steder.

Detox din hjerne” har lavet 2 særafsnit om Corona og kommer på en yderst saglig og evidensbaseret måde rundt omkring alle de tanker, vi måske alle sammen går og har i denne meget mærkelige tid.

Læs også: Opråb: Støt restauranterne på de her 4 måder

Hvad: Hazelnut Creampuff
Hvor: Juno the Bakery, Århusgade 48
Hvornår: Åbner onsdag kl. 07.30

Læs også: CORONA-GUIDE: De her lokale restauranter tilbyder nu takeaway

Spis ude-hjemme: Smageriet lancerer 9 retters menu til 149 kr. med gratis levering

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Smageriet Familieforkælelse Menu Foto Smageriet
Smageriet Familieforkælelse Menu Foto Smageriet

Hvis der er noget vi danskere er gode til, er det at få det bedste ud af en dårlig situation.

Og i disse tider har mange heldigvis fået øjnene op for de muligheder, der faktisk ligger ligefor:

Lækker mad, vise samfundssind og hygge med den helt nære familie.

Man kan kalde det 3 fluer med ét smæk.

Smageriet Familieforkælelse Menu Foto Smageriet

NYHED: nu fra 4 kuverter

Smageriets dygtige kokke har også været hurtige til at omstille sig.

De har netop udviklet denne helt nye Familie-forkælelses-menu, som består af intet mindre end 9 retter til bare 149,- (se hele menuen i bunden af artiklen).

På den måde slipper man for at stå hele dagen i køkkenet, og man får en oplagt hyggestund med familien, når man spiser ude – hjemme.

Og Familie-forkælelses-menuen kan faktisk bestilles helt ned fra 4 kuverter – når vi nu alligevel skal være sammen, hver for sig.

Som et særligt tilbud kører Smageriet med gratis levering til kunder i København, Odense og Aarhus, når man bestiller telefonisk på 7015 1030. (Se postnumre i bunden af artiklen.)

Smageriet Familieforkælelse Menu Foto Smageriet

Så her har du løsningen på tidspres

Tiden er som altid en faktor – måske især i øjeblikket.

Mange børnefamilier er nemlig tilmed røget ind i travlt dobbeltarbejde.

Arbejdet skal ikke bare passes hjemmefra, men børnene skal også hjemmeundervises, og så er tid til madlavning måske lidt presset.

Heldigvis kunne løsningen faktisk ikke være lettere:
Smageriet leverer i hele landet (fastland & brofaste øer) og menuen kan bestilles til alle ugens dage fra 4 kuverter.

Menuen leveres kold – og skal blot varmes og anrettes –  ingen indkøb, intet spild, ingen returservice.

✔️ Beefsalad af okseinderlår med sesam, chili og honning
✔️ Kyllingespyd med sweet chili
✔️ Minitærte med chorizo og salturt
✔️ Mini-samosa med kylling tikka masala
✔️ Babyspinat med agurk, melon, salatost toppet med hasselnødder
✔️ Tomatsalat af cherrytomater og mozzarella vendt med persilleolie
✔️ Små bagte kartofler med citron, grana padano og persilleolie
✔️ Stenovnsbagt baguette
✔️ Chokoladebrownie med vaniljecreme

Hvad: Smageriets nyhed ‘Familie-forkælelses-menu’ med 9 lækre retter
Hvor: Leveret lige hvor du vil i hele Danmark (fastland & brofaste øer)
Hvornår: Præcis når det passer dig – alle ugens dage
Hvor meget: 149,- pr. kuvert (ex. miljøtillæg & transport) Gratis levering gælder ved telefonisk bestilling – på 7015 1030
Hvordan: Læs mere lige her

*Tilbuddet om Gratis levering gælder i følgende postnumre:
1050 til 2930, 4200, 5000​, 5200​, 5210​, 5220​, 5240​, 5260​, 5270​, 5290​, 5320​, 5491, 8000 til 8390 (undtaget 8305), 8520.

Smageriet Familieforkælelse Menu Foto Smageriet

Trist melding: Michelin-restauranterne Kadeau begærer konkurs

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Det var i februar, at Kadeau-restauranterne i København og på Bornholm hentede Michelin-stjerner på scenen i Norge.

Kadeau i København fik igen to stjerner, mens den på Bornholm hentede en.

Men nu er glæden drastisk vendt til det værst tænkelige.

Corona-krisen kræver nemlig sit første store offer på den københavnske restaurant-scene.

Koncernen bag Kadeau-restauranterne har nemlig begæret konkurs. Det skriver Finans tirsdag morgen.

“Vi har været nødsaget til at kaste håndklædet i ringen og begære os selv konkurs. Den her krise (coronakrisen, red.) har ramt os på det værst tænkelige tidspunkt,” siger direktør Magnus Klein Kofoed til Finans.

Likviditet var i bund

Han begrunder det blandt andet med, at vinteren var hård ved restauranternes omsætning, så man var helt i bund på likviditeten.

Ifølge Finans har Kadeau-koncernen kæmpet med millionunderskud de seneste år, og de har bl.a. Lukas Forchhammer, forsanger i Lukas Graham, med i ejerkredsen.

Men lige nu er det ikke meget værd, da Corona-krisen er for uoverskuelig.