MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byg nyt typehus i København og få dit drømmehus

Af Redaktionen

Hvis du står og drømmer om at flytte ind i dit drømmehus, kan det være svært at finde det helt rette hus, der opfylder alle dine forskellige ønsker og drømme.

Det er jo altid nogle andre, der har bestemt hvordan huset skal se ud, og her kan det være svært at finde et hus, der opfylder alle de forskellige krav, du og din familie har.

Derfor vælger mange familier i dag at bygge deres eget hus. Det er blevet nemmere med virksomheder som Eurodan, der tilbyder en bred vifte af forskellige typehuse, der kan modificeres til at passe til netop din families behov.

Er det meget dyrt at bygge et typehus?

Et typehus pris afhænger af en masse forskellige faktorer, og her drejer det sig særligt om sådan noget som antallet af kvadratmeter, selve arkitekturen og naturligvis de materialer, der skal anvendes. Det smarte ved at bygge et typehus er, at du får prisen for hele byggeriet med det samme, og det er også muligt at justere de forskellige faktorer, så I når til en samlet pris, der passer ind i jeres budget.

Samtidig kan I hos Eurodan også få prismatch, hvis I finder en billigere pris hos et andet firma, men generelt set har I selv mulighed for at finde en god og fornuftig pris på jeres hus, når I vælger materialer og størrelsen på huset.

Kan man bygge eget hus i København?

Når I skal bygge et typehus, er det naturligvis nødvendigt at have en byggegrund. Der er flere forskellige steder omkring København, hvor der bliver udstukket nye byggegrunde, der giver jer mulighed for at få drømmehuset tæt på København.

Naturligvis skal byggegrundens pris også medregnes prisen på jeres typehus, så I er klar over, hvor meget hele huset kommer til at koste, men det er den bedste måde at få drømmehuset på.