ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billige billetter: Danmarks største kaffefestival finder sted i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Mmmmm kaffe. PR Foto
Mmmmm kaffe. PR Foto

Kaffe er så meget mere end bare kaffe.

De seneste år har vi skiftet den gamle, snorkende filterkaffemaskine ud.

Nu brygger vi i stigende grad på forkromede espressomaskiner eller som ”pour over” med temperaturstyrede elkedler, dyre kværne og manuelt bryggeudstyr som på de fineste kaffebarer.

Hvis man er ægte kaffe-kendere eller bare aficionado, skal man gå efter den liflige friskkværnede kaffeduft til Danish Coffee Festival 2023 i Valby fra den 14. til den 16. april.

Her kan man for en billet til 104 kr. få himmelske smagsprøver på alverdens kaffe, serveret af en række af kaffebranchens største personligheder.

Foto PR

Mange spændende udstillere

Specialkaffe har vundet indpas i de danske hjem og har dermed skubbet både instant kaffe, kaffekapsler samt den billige filterkaffe af banen.

Danskerne er nemlig på jagt efter den ekstraordinære kaffeoplevelse.

Derfor glæder Specialty Coffee Association, der står bag Danish Coffee Festival, sig til endnu en gang at slå dørene op til Danmarks største kaffefestival.

Flere spændende udstillere har meldt deres ankomst med bønner og udstyr, og alle kaffeinteresserede kan derudover opleve de bedste baristaer udfolde sig.

DM i kaffe

Under festivalen vil der være rig mulighed for at smage nogle af verdens bedste kaffer samt møde alt fra de dygtigste baristaer, ristenørder og eksperter inden for kaffeudstyr.

Desuden vil man som besøgende blive tilskuer til de danske mesterskaber i brygning og smagning indenfor kategorierne ”cupping”, ”barista” og ”brewers cup”, hvor der blandt deltagerne er flere tidligere danmarksmestre.

Alt i alt er der altså lagt op til tre forrygende kaffedage i Marketenderiet, hvor du vil blive budt på kaffe i verdensklasse – serveret af Danmarks dygtigste baristaer.

Fredag og lørdag vil der være åbent kl. 10-21, hvor der søndag er åbent kl. 10-19.

Læs mere, se program og find billetter lige her.

Hvad: Danish Coffee Festival 2023
Hvor: Marketenderiet, Kirsten Walthers Vej 5, Valby
Hvornår: Fra den 14. til den 16. april. Fredag og lørdag vil der være åbent kl. 10-21, hvor der søndag er åbent kl. 10-19

Del artikel

Andre læser også