Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tilbage i bedre version: Digital julekalender gemmer på 24 spændende overraskelser

Af Nathalia Hentze Nielsen

I dag er der kun to måneder til juleaften, og vi glæder os til juletræer, julemad og ikke mindst julekalendere.

Du er sikkert vant til de klassiske kalendere, der kommer med chokolade eller kan skrabes, men det er faktisk også muligt at have julekalenderen på mobilen.

Forrige år lancerede to lokale iværksættere “Din Julekalender”, som er en julekalender-app med gaver og gavekort, og i år er den retur i et endnu bedre format.

Som med alt nyt var der også nogle startvanskeligheder med den digitale julekalender i 2021, men medstifteren af Din Julekalender, Emil Kjær, forsikrer kunderne om, at de har taget ris og ros til sig.

“Rom blev ikke bygget på en dag, og det gør den perfekte julekalender heller ikke.

Vi har brugt al den ris og ros, som vi fik, til at udvikle kalenderen, og i år har kvaliteten virkelig fået et nøk opad. Designmæssigt er den flottere, men især indholdet af lågene er blevet meget federe.

I år er der et overtal af gaver fremfor gavekort, og vigtigst af alt har vi lavet en tilfredshedsgaranti,” forklarer Emil Kjær.

Tilfredshedsgarantien betyder konkret , at hvis du ikke indløser eller deler minimum tre af dine gaver, får du pengene fuldt retur.

Alexander, Jacob og Emil.

Flere spændende nyheder

Emil Kjær uddyber, at deres koncept var så nyt forrige år, at det var svært at få nogle af kalenderpartnere til at give gode gaver, da de på det tidspunkt ikke havde data eller estimater på, hvem og hvor mange som ville bruge julekalenderen. 

Den data har de indhentet i år, og der er sat ekstra kræfter ind på at lave en kalender, som du kan glæde dig til at åbne hver eneste dag – bl.a. i form af et flot og brugervenligt design samt to nyheder.

Der er et adventsskrab, hvor du hver søndag i advent har mulighed for at vinde store præmier: eksempelvis 20 timers spil hos Match Padel eller muligheden for at få en professionel kok fra CK Dining hjem til dig for at lave middag.

Derudover donerer Din Julekalender 10 kroner per solgt julekalender til et velgørende formål efter dit valg. Du kan selv vælge mellem de tre organisationer Klima Træ, Julemærkehjemmet og Julehjælpen.

Gaver og gavekort bag hver låge

Kender du slet ikke Din Julekalender, kan vi fortælle, at app’en er meget simpel og let at bruge.

Julekalenderen ligger altid på din telefon i form af en app, og hver dag i december får du en gave eller et gavekort fra en af de 24 kalenderpartnere, der gemmer sig bag lågerne.

Under “Mine gaver” i appen har du mulighed for at se en oversigt over alle de gaver, du har modtaget, og når du vil indløse dem, modtager du en unik kode eller swipe-funktion, som giver dig adgang til den ønskede gave.

Den samlede værdi af gaver ligger på knap 3.000 kroner, og du kan allerede nu danne dig et fuldt overblik over årets samarbejdspartnere her.

Selvom det er hemmeligt, hvad der ligger bag hver låge, har vi hos MigogKBH fået lov til at smugkigge en smule.

Vi kan derfor afsløre indholdet af de tre følgende gaver (hvis du gerne vil overraskes, skal du ikke læse videre).

  • The Burger Concept: En gratis Classic Cheeseburger. Kan indløses til og med den 1. februar 2023.
  • Vuffeli: En gratis juleboks med godbidder, dental sticks og hundeposen. Kan indløses til og med den 1. april 2023.
  • MammaShop: Et stk. gratis stentøjkrus fra shoppen

Efterhånden som du får åbnet de mange gaver, opdager du måske, at du ikke kan bruge dem alle, og i dette tilfælde har du mulighed for at sende dem videre til en ven eller familiemedlem.

Dine 24 gaver kan dog indløses helt ind i det nye år, så du har god tid til at få dem brugt.

Prisen for Din Julekalender er 249 kr., og der er et begrænset antal til salg.

Køb julekalenderen og læs meget mere om dette års partnere, tilfredshedsgarantien, adventsskrab osv. på Din Julekalenders hjemmeside.

Del artikel

Andre læser også