MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dit nye mobil-triplekamera vil elske København

Af Redaktionen

Der er sket intet mindre end et kvantespring med kameraerne i de nyeste smartphones inden for de senere år.

Optikken og automatikken er blevet væsentlig bedre. Antallet af megapixels stiger og stiger. Og det samme gør antallet af kameraer på smartphonen såmænd også.

For bare et par år siden var to kameraer standarden på mobilproducenternes flagskibsmodeller.

I dag er et triplekamera på bagsiden af smartphone-modellerne fra de øverste hylder blevet standarden. Ja, flagskibsmodellen fra OnePlus har endda et fjerde kamera, der popper op til selfiebrug.

Typisk tæller triplekameraets tre linser et hovedkamera med stor blænde, en telelinse og en vidvinkellinse. Det åbner op for helt nye muligheder for, at du kan tage virkeligt fede billeder. Både i naturen men så sandelig også i storbyen.

Du kan med et tryk på en knap indfange stemningen i bymiljøerne og arkitekturen på en helt  ny, dynamisk måde. Både i dagslys, men ikke mindst i natbelysning, hvor kameraerne arbejder sammen.

Tag dit triplekamera på fotosafari i København

Dine portrætfotos af kæresten og gruppebilleder af vennerne får hjælp af den kunstige intelligens i kameraerne, der genkender scenerier og motiver og justerer indstillingerne automatisk derefter.

Med de nye triplekameraer på mobilproducenternes flagskibsmodeller har det aldrig været nemmere at tage lækre, professionelle billeder.

Og hvis den kunstige intelligens i din næste triplekamera-smartphone også kunne udtrykke følelser, ville den sikkert elske at tage med dig på fotosafari i København.

Hvis din næste smartphone skal have tre kameraer, så er det måske nu, du skal til at undersøge markedet og lave din egen research: Hvad er dit behov og hvad er dit budget?

Det er typisk kun mobilproducenternes flagskibsmodeller, der p.t. tilbyder triplekamera.

Er Apples produkter et must for dig, skal du således op i en Iphone 11 Pro til en startpris på 8900 kroner, hvis du vil have en Iphone med triplekamera. Samsung gør det lidt billigere med sin Galaxy S10 serie, der også har triplekamera.

OnePlus med triplekamera til 4700 kroner

Den pris- og kvalitetsbevidste forbruger bør også tage et kig på topmodellerne fra OnePlus: OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro, der begge netop er blevet opgraderet med triplekamera.

Her begynder priserne ved 4700 kroner for OnePlus 7T og 5700 kroner for OnePlus 7T Pro.

På få år har det upcoming mobilmærke OnePlus haft succes med en strategi, der går ud på at tilbyde et smalt sortiment af flagskibsmodeller – men til medium priser.

Mærket tiltaler både value-for-money kunderne, men også de mange tech-nørder, der går op i ydeevne og hastighed. Og da OnePlus oprindeligt udspringer af tech- og gamingmiljøet, er processorerne i telefonerne altid kraftige og hurtige.

Dermed er Oneplus telefonerne oplagte til både gaming, streaming og den avancerede fototeknologi, som de mange kameraer kræver.

Tager du på fotosafari i København med et Oneplus kamera, får maskineriet noget at arbejde med. Det koster selvfølgelig strøm. Men både OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro er udstyret med kraftige batterier, der holder dagen ud, men som også kan lynlades op til 70 procent på 30 minutter.