Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter succes på festival: Kæmpe hitmager fra 00’erne vender tilbage til København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

NE-YO headlinede sidste år festivalen AiaSound på Amager med en fantastisk optræden, som Soundvenue gav 4 ud af 6 stjerner.

Han var ”en entertainer i topklasse, der både dansede og sang fremragende”’, skrev de blandt andet.

Gaffa gav koncerten 5/6 stjerner og konkluderede, at han ‘’eksekverede på højt plan, da han lukkede og slukkede lørdag aften for dette års AiaSound Festival.’’

Nu vender en af 00’ernes største hitmagere tilbage til til Danmark, når han d. 27. juni omdanner Royal Arena til sit helt eget overdådige Las Vegas show med kæmpehits som ‘’So Sick’’ og ‘’Miss Independent’’. Det skriver Ritzau.

En uforglemmelig aften i sigte

NE-YO er opvokset i spillebyen Las Vegas, og det er netop byens ikoniske shows, som har inspireret den amerikanske R&B-sangers egen optræden, som han kommer til København med i juni.

NE-YO har solgt over 20 millioner album på verdensplan og siden 00’erne været en af R&B-genrens mest feterede kunstnere. 

Han startede karrieren som sangskriver og producer, hvor han bl.a. skrev sange for Mario, Rihanna, Beyoncé, og Fabolous.

Derefter tog han verden med storm med hits som “So Sick”, “Closer”, “Miss Independent”, og “Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)”. NE-YO har vundet 3 Grammy Awards og været nomineret til i alt 15 Grammy-statuetter.  

Med en stemme, der både kan få dig til at danse og fælde en tåre, er der en uforglemmelig koncertaften i vente, når NE-YO fylder Royal Arena med sin vilde energi fra både Las Vegas og de elskede 00’ere. 

Billetsalget starter fredag den 22. marts kl. 9:00 via ticketmaster.dk.

Billetpriserne begynder fra 450 kr. plus gebyr.

Del artikel

Andre læser også