ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En veludstyret virksomhed er alfaomega

Af Annoncør

Som teknologien udvikler sig, bliver det mere og mere krævende at have forskellige hjælpemidler, der kan holde til lidt af hvert.

Annoncørbetalt indhold leveret af Blue-line

Det er meget almindeligt, at der anvendes tablets, computere og smartphones på daglig basis i virksomheden, men i nogle virksomheder vil man støde på nogle udfordringer, som andre ikke tænker over.

I virksomheder, hvor hygiejne og bakterier er noget af det, man har allermest fokus på, nytter det ikke noget at have tablets og andre forskellige skærme hængende, som ikke kan tåle til grundig rengøring og desinficering.

Nogle skærme vil tage skade af hård rengøring, mens andre vil reagere på de indholdsstoffer, der er i rengøringsmidler.

Ikke desto mindre er det en nødvendighed at have de forskellige devices, da de både kan være en del af overvågning, kommunikation og planlægning, som bruges på daglig basis. Det er ikke noget, man lige hurtigt kan skille sig af med.

Tablets, der holder til lidt af hvert

For at kunne holde produktiviteten så høj som muligt, uden udstyret går i stykker, er der produceret flere forskellige typer af tablets, der blandt andet spiller sammen med Microsoft, som kan holde til hårde omgivelser. Desuden er det muligt let at aflæse dem, selv når der står lys direkte ind på. Det betyder, at de for eksempel også kan benyttes udendørs, hvor der måske er problemer med sollys, der gør det svært at læse, hvad der står. Det kan du læse mere om her: Sunlight readable.

Der er flere forskellige linjer af tablets, som hver især har forskellige egenskaber og fordele. Det er derfor med at kigge igennem, så man kan få en idé om, hvad de hver især repræsenterer, så du kan gøre det køb, der vil komme din virksomhed mest til gode. Med en god tablet kan i effektivisere meget af arbejdet, og I kan forvente de virker mange år frem.

Del artikel