ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er hørelsen forsvundet? Vid det efter en høreprøve

Af Annoncør

Har du svært ved at følge med i en samtale? Tja, det har vi alle vel, hvis emnet ikke interesserer os. Men hvis du decideret har svært ved at høre, hvad andre siger, så er der nok noget i vejen. Høretab kan være forårsaget af alderdom, sygdom eller lydgener. Uanset hvad er det værd at blive tjekket ved mistanke om høretab, så du evt. kan blive tilbudt et høreapparat, der kan afhjælpe dine gener.

Tag en høreprøve – fysisk eller online

Flere steder kan du få en gratis høretest foretaget, hvor der vil være øjeblikkelig tilbagemelding efter testen på, hvor godt du hører. Det tager ikke lang tid under nogen omstændigheder, og faktisk kan du visse steder få foretaget høretesten online – om end en høretest med fysisk fremmøde vil være at foretrække, hvis du har tiden til det. Har du fået konstateret et høretab, så vil du kunne få hjælp.

Har du høretab? Så skal du have høreapparat

Hjælp efter en høreprøve vil typisk antage form af et høreapparat, hvor der findes både i-øret- og bag-øret-modeller. I-øret-høreapparater er de mest diskrete, da du skubber dem ind i din øregang. Bag-øret-høreapparater er mindre diskrete, da de ikke sidder i øret. Men siden de er større, er de også nemmere at håndtere. Du skal derfor veje diskretion op mod komfort, når at du træffer valget.

Følg med i samtalerne igen

Hvorfor gå glip af alle de gode samtaler, når at du kan høre godt igen med et høreapparat? Første skridt er at få en høreprøve, så du ved, hvordan du står sammenlignet med andre, når det kommer til hørelse. Herefter kan du prøve et høreapparat i en periode og se, om du – og dine omgivelser – oplever en forbedring. Find en online høretest – eller bestil en tid til en høretest på en fysisk klinik.

Del artikel