MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Det skal du huske, når du skal afsted på cykelferie

Af Annoncør

At tage på cykelferie er den helt perfekte måde at opleve Danmarks smukke natur på. Med cyklen er der god mulighed for at være fleksibel, og du kan cykle lige derhen, hvor du har lyst til. Fordelene ved at tage på cykelferie er mange, da du samtidig med at opleve smuk natur, også får mulighed for at få en masse frisk luft og god motion. Derover er det også en hyggelig måde at være sammen på og kan være med til at knytte nogle endnu tættere bånd. Men hvad skal du egentlig være opmærksom på, når du drager afsted på cykelferie? Det kan du forhåbentlig blive lidt klogere på, hvis du læser med videre. Står du og mangler en ny cykel til ferie, kan du finde den hos cykler.dk.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Cykler.dk

Hvor går turen hen?

I Danmark findes der utrolig mange gode cykelruter, som leder dig hen til smukke danske naturområder. Brug derfor noget tid på at undersøge hvilke områder af Danmark, som du gerne vil besøge. Undervejs på de forskellige ruter findes der skønne spots, hvor du kan holde en god frokostpause og få et lille hvil. Du kan også kombinere ferien med besøg på museer eller andet. Du behøver naturligvis heller ikke at være helt fastlåst på en bestemt rute, men kan også bare se hvor du bliver ført hen. 

Cykelferie med børn

En cykelferie er for alle aldersgrupper og er en skøn måde hvorpå, at tilbringe tid sammen med familien. Derfor kan du også sagtens have børn med på ferien og de vil helt sikkert elske det. Hvis det er mindre børn som skal med på cykelferie, er det dog en god idé at planlægge ruten, så distancen ikke bliver for lang. Derudover er det vigtigt at planlægge overnatning og så videre, så I ikke ender med at stå ude i skoven om aftenen uden overnatningsmuligheder, og med nogle meget trætte børn.

Hvad skal medbringes?

Hvad du skal have med på turen, afhænger selvfølgelig af hvor langt du skal cykle og hvordan du har tænkt dig at overnatte på cykelferien. For at få plads til det hele, kan du med fordel anskaffe dig en cykeltaske, som ligeledes bidrager til en stabil kørsel. Derudover er mad og drikke selvfølgelig vigtigt, så der er mulighed for at holde energien oppe. Sikkerhedsudstyr i form af cykelhjelm og lys, er selvfølgelig også et must, samt lappegrej, hvis det skulle blive nødvendigt.

Del artikel

Andre læser også