Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed i Nordhavn: København bliver hjem til Europas første Fairfield by Marriott hotel

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Den danske hoteloperatør, Core Hospitality, skal udvikle den første europæiske lokation af en af verdens største varemærker i hotelbranchen.

Det sker, når hotellet Fairfield by Marriott åbnes i Københavns Nordhavn i 2023.

Når hotellet åbner, ligger det kun 250 meter fra et havnebad og 500 meter fra nærmeste metrostation.

Foto PR

Nyt kæmpe hotel

Den danske hoteloperatør Core Hospitality er valgt af Marriott International til at introducere et af verdens største hotelvaremærker, Fairfield by Marriott, til Europa.

Hotellets 222 værelser åbner på PFA Ejendommes luksuriøse Nordø projekt i forlængelse af Århusgadekvarteret og forventes at åbne i 2023.

Hotellanceringen sker med et design, der er gennemtænkt til det europæiske marked.

”Med en distribution af mere end 1.000 hoteller på verdensplan er Fairfield et anerkendt brand i hele verden. Det er en stor ære for os at blive betroet med at gøre entré i Europa for så stort et brand.

Samtidig er det fantastisk at tage vores partnerskab med Marriott til nye højder”, udtaler Kristian Haaber, Brand Manager i Core Hospitality.

Et smukt match med København

Fairfield varemærkets mere end 30 års historie respekteres i hotellets design, som viderefører traditionen, der er inspireret af skønheden i det simple.

Designet fokuserer derfor på at give mulighed for ubesværet afslapning og effektiv service, koblet med moderne, tidløs og moderne skandinavisk æstetik, som trækker inspiration fra hotellets rolige omgivelser ved vandet.

”Hos Core Hospitality tror vi på, at vi har fundet den perfekte beliggenhed til at lancere dette varemærke i Europa. Omgivelserne på PFA’s Nordø projekt i Nordhavn giver en smuk kulisse til det nye hotel,” fortæller Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

”Vi glæder os til at byde gæster velkommen med Fairfield by Marriotts langvarige tradition for hyggeligt værtskab i effektive og moderne faciliteter”.

Fairfield Copenhagen Nordhavn forventes at blive bygget i overensstemmelse med bæredygtighedscertifikatet DGNB Guld og skal drives som et Green Key hotel, hvilket potentielt gør det til det mest bæredygtige hotel i området.

Hotellet åbner i Københavns første rigtige ”dobbeltdækker” ejendom, som altså huser to varemærker; i samme hus åbner også et Residence Inn by Marriott som et hotellejlighedsalternativ.

Del artikel

Andre læser også