Få børnene helt klar til sensommeren og skolestart

Skrevet af: Martin Jørgensen

Sommeren er ved at være over os og snart starter skolen op igen. Det betyder også at børnene derhjemme begynder at blive spændte, især hvis det er deres første år. De har haft en lang sommerferie og snart venter der nye indtryk, omgivelser og en helt ny hverdag. De vil gerne have alting klar med penalhus og ny skoletaske, samt hvilket sæt tøj de skal have på første dag. Forældrene er ofte ligeså nervøse på deres børns vegne og ønsker også deres børn den helt perfekte start. Læs med nedenfor og få inspiration til køb af den nye skoletaske og hvordan man skal huske aktivering af børnene efter skole.

Hvordan finder vi den bedste skoletaske til mit barn?

En af de vigtigste elementer for nye skolebørn og opstart, er deres nye seje skoletaske. Den er vigtig for dem og de har ofte gået og tænk i lang tid, hvordan den skal se ud og hvilket tema den skal have. I en tid som i dag, med Ipads, computere og smartphones har børnene nu mulighed for at sidde derhjemme og kigge. Udvalget for skoletasker er blevet meget stort og det kan være et svært valg for ens børn. Det er derfor en god mulighed for ens børn at sidde derhjemme stille og roligt og kigge.

Hos Helm.dk har de et bredt udvalg af skoletasker til børn på de forskellige klassetrin. Hjemmesiden er let og overskuelig og de pæne produktbilleder, giver hurtigt børnene en ide af, hvad de går efter. Her har de også mulighed for at købe penalhuse og andre diverse ting til skoleopstart. Mangler dine børn en ny skoletaske så tag et kig på Helm.nu  og se det store udvalg. Det gør købet af en ny skoletaske lidt nemmere.

Der skal stadig være aktivering af børnene efter skole

De første par uger vil børnene være meget trætte og udmattet når de kommer hjem fra skolen. Men eftersom de vænner sig til den nye dagligdag, får de deres energi tilbage. Det betyder at de igen skal have en vis form for aktivering, så de får brugt deres energi fornuftigt og ikke på ballade.

Der er mange forskellige måder at få børnene i gang på. Det er dog ikke altid man selv har tid og overskud til at være på 24/7. Derfor er det smart at finde metoder, som kan underholde børnene selv i perioder. Dagens tip herfra vil være at få anskaffet sig en trampolin. En trampolin fanger hurtigt børns opmærksomhed og de kommer i aktivering på en sjov og bevægelig måde.

Er det noget du overvejer, men ønsker en større sikkerhed omkring det, kan du læse om de bedste tips og tricks omkring trampolin til nedgravning. En trampolin er også rigtig at bruge sammen hele familien eller hvis børnene har legekammerater på besøg.

Mulighed for læring efter skole, når børnene bliver aktiveret

Når børnene har mulighed for at aktivere dem selv, uden for meget opsyn med forældrene, bliver der automatisk mere tid til forældrene.

Går man som forældre og har lyst til at lære et sprog mere, end det man kan i forvejen, eller måske blive bedre til et, man ikke mestre så godt. Har man masse af mulighed for det. Hos Iblsprog.dk kan de hjælpe dig med at lære et sprog som du har lyst til. De kan nemlig undervise i alle sprog.

Du kan læse meget mere på Iblsprog.dk, hvis det er noget du tænker du ønsker. De er nogle af branchens bedste undervisere og står klar til at hjælpe dig

Genialt tip til sommerdage: Deler opskriften på hjemmelavet Aperol Spritz-is

Skrevet af: Michael Qureshi

Vores lokale isbutikker her i København er mere end gode til at være opfindsomme på deres varianter.

Vi har eksempelvis lige skrevet om Ismageriet, der laver alt fra hindbærsnitte-is til Ferrero Roche-is.

Men hvis du gerne selv vil lave en lidt anderledes is, så kan du lave din helt egen Aperol Spritz-is.

Vi får rigtig mange pressemeddelelser tilsendt her på MigOgKbh-redaktionen, og mange bliver aldrig bragt hos os.

Men når vi øjner en pressemeddelelse, der indeholder opskriften på Aperol Spritz-is, så får den altså kærlig opmærksomhed.

Så derfor tænkte vi, at det var på sin plads at dele, hvad der godt kunne blive sommerens is til de sene lune aftener, som vi eksempelvis har haft de seneste par dage.

Opskriften bringer vi herunder;

¼ Aperol
¼ Prosecco
¼ danskvand
¼ appelsinjuice
1 appelsin
1 isform
Ispinde (af træ)

Sådan gør du

 

  • Tilføj lige dele Aperol, Prosecco, vand og appelsinjuice i en skål.
  • Rør forsigtigt det hele sammen.
  • Skær appelsinen i skiver, og læg en skive i hver form.
  • Hæld derefter Aperol-blandingen i formene.
  • Sæt låg på, og stik en ispind i hvert hul.
  • Sæt Aperol Spritz-isene i fryseren natten over eller min. 5-6 timer.

Forme og pinde kan du købe hos en isenkræmmer eller online ved at søge på isforme. Der kommer alverden former og størrelser frem

Aperol blev skabt i 1919 i den norditalienske by Padova, af brødrene Silvio og Luigi Barbieri. De fik den revolutionerende ide at skabe den mildeste aperitif nogensinde med en alkoholprocent på kun 11%.

De seneste år har den vundet indpas på den europæiske scene, og med sin friske smag af appelsiner og urter og flotte orange farve, er den blevet en favorit til sommerens drinks og cocktails.

Nu kan du altså lave den selv som is – tippet er hermed givet videre.

Få bøgerne med dig overalt: Mofibo giver dig adgang til over 180.000 lydbøger

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
PR-foto
PR-foto

Der var engang, hvor din eneste mulighed for at dykke ned i bøgernes fantastiske verden, var at sætte dig med en fysisk bog og læse den fra ende til anden.

I dag har teknologi heldigvis givet os langt flere muligheder for at nyde vores hobbyer samtidig med, at vi passer vores travle hverdag.

Nu kan du hænge vasketøj op, mens du oplever en Quidditch-kamp, lave aftensmad, mens du fælder en tåre over ulykkelig kærlighed (du kan altid skyde skylden på løgene) eller få pulsen op til træning, når du er på nippet til at opklare en mordsag.

Lydbøger er med andre ord den perfekte måde at kombinere det bedste fra alle verdener, og de er uden tvivl kommet for at blive.

Netop derfor er Mofibo, der har Danmarks største samling af lydbøger, også blevet ekstremt populær.

Adgang til mere end 180.000 lydbøger

Mofibo har gjort det nemt og enkelt for de læse-(og lytte-)lystne ved at samle mere end 180.000 e- og lydbøger på deres platform.

Gennem Mofibos app får du adgang til et bibliotek så stort, at det kan være svært at beslutte sig for, hvor man skal starte.

Her findes alt fra de største klassikere, bestsellers, krimier, romaner, børnebøger, biografier og podcasts – på flere forskellige sprog.

Mofibo har derudover fordelagtige aftaler med en lang række forlag, og derfor kan du altid finde de nyeste titler som de største klassikere på streamingtjenesten.

Tag Mofibo med dig overalt

Et abonnement hos Mofibo kan åbne en hel verden af muligheder for dig.

Uanset om du ligger og slænger dig på stranden, i en hængekøje i sommerhuset, sidder på din altan i storbyen eller står på toppen af Himmelbjerget, kan du have den næste gode historie med i lommen.

Gennem app’en kan du downloade bøger til offline brug, så du ikke skal bekymre dig om at være i nærheden af wifi, et godt mobilnetværk eller bruge data i sydens sol

Med Mofibo er der kun dig og de fortællinger, du selv vælger at byde indenfor.

Det er en kæmpe fordel, at man har ubegrænset adgang til alle e- og lydbøger der findes på tjenesten.

På den måde kan du spare på de kræfter, der skal til for at slæbe kilovis af læsestof frem og tilbage til feriedestinationen – med Mofibo er det hele samlet og pakket for dig.

Del oplevelsen med andre

Er I flere i husstanden, der er vild med de gode historier, så tilbyder Mofibo ligeledes to forskellige familieabonnementer, hvor hhv. 2 og 3 personer kan være på appen samtidigt – med hver sin adgang og boghylde.

Sommerunderholdningen, der for manges vedkommende nok skal foregå inden for Danmarks grænser, er med andre ord sikret.

Drømmer du alligevel om, at det skal være lidt ekstra eksotisk, så kan du jo bare vælge at lytte til eksempelvis Harry Potter-serien på enten engelsk, svensk … eller arabisk.

Få 30 dages gratis abonnement med MigOgKbh

Hos MigOgKbh er vi (naturligt nok) vilde med folk, der godt kan lide at læse.

Mofibo tilbyder altid en 14 dages prøveperiode til nye kunder, hvor du helt kvit og frit kan udforske Mofibo-univserset.

Men nu kan vi i samarbejde med Mofibo tilbyde jer en fordelagtig rabatkode, der giver dig hele 30 dages gratis prøveperiode på tjenesten.

Der er ingen binding på Mofibo, så du kan opsige dit abonnement når som helst.

Hvis du ønsker at benytte tilbuddet, så brug rabatkoden MIGOGKBH2020

Prøveperioden på 30 dage gælder kun for nyoprettede kunder.

Du kan lynhurtigt oprette dig her på dette link

24 timers live event på toppen af Operaen: Nu er de første artister afsløret

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen

Søndag kunne vi berette om det kæmpe 24-timers live event, der kommer til at finde sted på toppen af Operaen.

De første seks navne er nu offentliggjort, og det lover rigtig godt.

Læs også Største solokoncert nogensinde: TopGunn annoncerer stort event i København

En bred vifte

At dømme ud fra de første seks artister, så kommer der til at blive lidt for enhver smag fredag d. 12. juni.

Du kan nemlig både opleve alt fra Shu-Bi-Dua til natklubkongerne TooManyLeftHands.

Derudover kigger Bro, Faustix, Navid samt Klumben & Raske Penge også forbi Operaens tag til et brag af en live koncert.

Læs også Netop meldt ud: Københavns Lufthavn danner ramme om store Drive-in koncerter

Hold øje og følg med når der løbende annonceres flere artister!

Hvad: Covidhagen – 24-timers livestream på taget af Operaen
Hvor: Operaen i København
Hvornår: 12. juni 2020
Hvordan: Læs mere lige her 

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram