MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Få den rette temperatur indenfor

Af Annoncør

Der er ikke noget bedre end de varme sommerdage, hvor man har skyfri himmel og bare kan nyde en kold drink ude i solen. Sommerfuglene flyver omkring, fuglene kvidrer og humøret er bare i top. En solskinsdag gør så meget godt for krop og sind, da man har mere overskud på kontoen som gør, at du er i stand til lave flere aktiviteter og gøremål. Hvis man skal finde en ulempe ved de varme sommerdage, så er det den varme temperatur, som kan varme huset op. Her er det en ide, at investere i Solfilm. Solfilm er med til at holde temperaturen nede og gøre det køligere indenfor, hvilket er super skønt på sådan en varm sommerdag. Ved at investere i solfilm kan du også beskytte dine møbler mod den skarpe sol.

Hvorfor er det effektivt?

For det første er Solfilm en fantastisk løsning for dig, da det er med til at forhindre sollyset som kommer udefra. Du vi absolut ikke fortryde, hvis du investerer i solfilm til vinduer. Hvis der er rigtig varmt udenfor, så er der ikke noget skønnere end at komme ind i et køligt rum. Solfilm er især effektiv for dine møbler, da det kan være skadeligt i forhold til solens skarpe stråler. Derudover  bidrager Solfilm også til lidt mere privatliv, da det kan være med til at afskærme lidt så, at andre ikke kan kigge ind udefra.

Du kan få det præcis, som du vil have det

Du bestemmer helt selv, hvor mørkt og hvor meget solen skal afskærme. Det kan være, at du vil have forskellige varianter, alt efter hvilket rum du befinder dig i. Dog skal du være opmærksom på at Solfilm ikke afskærmer lige så meget af som rullegardiner. Men essensen med Solfilm er netop også, at man stadig gerne vil have lys ind, men stadig bevare, at rummet har en behagelig temperatur.

Del artikel

Andre læser også