MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få råd til at leve det liv, du drømmer om

Af Annoncør

Går du med mange drømme, men synes det hele ser håbløst ud og føler ikke, at du kommer nogen vegne? Det er vigtigt, at du tager en dag samt et skridt ad gangen. Start et sted og arbejd dig opad, i stedet for at starte mange forskellige steder, og dermed ende med at sidde fast, fordi der er så mange løse ender, at det bare føles håbløst. Ryk dig fremad lige så stille, lav fremskridt og motiver dig selv! Husk at rom ikke blev bygget på en dag. 

Prioriter din tid og dine penge

Hvis du drømmer om at få råd til lige præcis det liv, du drømmer om, så er det vigtigt, at du prioriterer din tid samt penge. Du kan eventuelt lave nogle regler for dig selv, om at du måske skal lade være med at købe tøj i et halvt år, medmindre det er yderst nødvendigt. En stor del af ens tøj man ejer, bruger man ikke engang – det ligger bare og fylder inde i klædeskabet. Mange har det nemlig med at gå i det samme tøj igen og igen. Et alternativ hvis du ikke kan undgå at købe tøj i et halvt år, kan være at du måske kun må handle i genbrugsbutikker eller genbrugsapps. Derudover kan du også kigge i tilbudsaviser. Priserne på varer i butikkerne er nemlig steget, så hvis du gerne vil spare penge, er det yderst vigtigt, at du gør brug af tilbudsaviser.

Ryd op i økonomien – og spar penge

Få styr på din økonomi samt budget – med andre ord; ryd op i din økonomi, for det kan altså godt betale sig. Det er vigtigt at du får et overblik over dit budget, herunder indtægter samt udgifter. Når du har fået et overblik, kan du skære de unødvendige udgifter fra, som du betaler til, men måske slet ikke bruger eller får brugt. Dette kan være f.eks. streamingtjenester eller fitness abonnement. Hvis du har en gæld, er det vigtigt du får skabt et overblik over dette også, så du kan afdrage på den og blive gældfri. Der findes en masse gode råd på internettet til, hvordan du kan blive gældfri.

Lav et vision board

Nogle gange er det en god idé at opstille konkrete mål for dig selv. Du kan eventuelt printe dine drømme samt mål ud i billeder, og derefter hænge det op på et såkaldt vision board. At se det visuelt for sig, gør mange gange at det er nemmere at gøre til virkelighed, samt det skaber motivation. Så hvis du mangler motivation, vil det helt sikkert være en god idé at lave et såkaldt vision board. Du kan finde inspiration til det på internettet, da det faktisk er ret populært at lave.

Del artikel