Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glæd dig: Stor festival vender tilbage til sommer

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, Syd For Solen
Foto: PR, Syd For Solen

I sommeren 2022 fik Frederiksberg en ny festival ved navn Syd For Solen.

Festivalen fandt sted mellem træerne i Søndermarken og havde blandt andre Liam Gallagher, The National og Jungle på programmet.

Udover de tre hovednavne, som havde hver sin spilledag, bød hver af Syd For Solens tre dage på en perlerække af mellemstore og up-coming udenlandske og danske artister.

Det var noget, københavnerne kunne lide, og festivalen var derfor velbesøgt.

Nu løfter smash!bang!pow!, som står bag Syd For Solen, sløret for planerne for 2023, og du kan godt begynde at glæde dig.

Sæt kryds i kalenderen

Syd For Solen vender tilbage med samme setup med tre festivaldage med store hovednavne og en lang række spændende solister og bands, og datoerne for sommerens festival bliver 8., 9. og 10. juni 2023.

”Vi glæder os helt vildt til endnu engang at byde en masse musikglade mennesker tilbage til Søndermarken. Vi står på spring for meget snart at løfte sløret for, hvilke navne der kommer på plakaten, og jeg tør godt love, at der ligesom sidste år er valgt fra absolut øverste hylde,” fortæller programansvarlig på Syd For Solen og senior promoter på smash!bang!pow!, Xenia Grigat, og tilføjer:

“Vi fortsætter programformatet, hvor hver dag har sin egen stil og stemning, med et overordnet hovednavn og en perlerække af mellemstore og up-coming navne, der på den ene eller anden komplementerer hovednavnet – musikalsk, stemningsmæssigt eller for eksempel med fælles afsæt i live-energien.”

Også til sommer vil du både kunne høre musik fra store artister, som du kender, samt opdage ny musik fra mindre kendte navne.

“Hver dag er der noget man kender, og noget nyt som man kan udforske for måske allerførste gang. Så man kan som musikelsker føle sig godt forkælet for en dag,” siger Xenia Grigat. 

Hvem der skal spille på Syd For Solen 2023 er endnu ikke offentliggjort, men festivalen lover spændende nyheder meget snart.

Musikagenturet smash!bang!pow!, som står bag festivalen, har i snart 15 år arrangeret koncerter med både danske og internationale artister.

Del artikel

Andre læser også