MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

14 millioner: Nu kan restaurant- og husbåd i København blive din

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Home Christianshavn - City
Foto: Home Christianshavn - City

Har du altid drømt om at drive din egen restaurant?

Og ville det for dig være det skønneste i verden at blive vugget i søvn til lyden af bløde bølgeskvulp på din egen husbåd?

Så er det med at finde millionerne frem og slå til nu!

Et usædvanligt udbud har ramt det københavnske boligmarked, som ellers for det meste blot byder på lejligheder, rækkehuse og villaer.

På adressen Takkelloftvej 31 på Christianshavn ligger en gammel færge ved kajen, lige mellem Operaen og Kunstakademiet, og den kan nu blive din.

Med egen bar og terrasser

Færgen blev bygget på H. C. Christensens værft og leveret til rederiet Øernes Dampskibsselskab i 1930’erne, og den har gennem tiden sejlet på flere strækninger rundt omkring i Danmark – heriblandt mellem Søby, Fåborg og Ærø samt mellem Kragenæs og Femø.

Senest har færgen i en årrække ligget i kanalen langs Takkelloftvej i København, hvor den har fungeret som restaurantskib under navnet Kontiki, og nu er den til salg hos ejendomsmægleren Home Christianshavn – City.

Prisen lyder på 14.000.000 kroner, men for den pæne sum penge får man ikke blot restaurantskibet med indbygget bolig, men også flere udlejningsbåde.

Færgen har blandt andet også store terrassearealer, egen bar, fire stuer og et veludstyret industrikøkken.

Vil du nøjes med at købe færgen og ikke udlejningsbådene, er det også muligt, men så skal du få mægleren til at oplyse prisen, da den ikke fremgår af salgsannoncen.

Del artikel

Andre læser også