ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

God rom kan drikkes rent

Af Annoncør

Du har sikkert mange gange fået tilbudt en rom og cola, eller en anden drink med rom, og tænkt at det smagte superlækkert. Du får en masse smage ind i munden på en gang, som fungerer rigtig godt sammen. Men er det nogensinde faldet dig ind at du kan drikke rom rent? Det hører ikke blot whisky til at blive drukket uden tilbehør. Det kan dog ikke nytte noget, at du vælger en ”slaverom” fra butikshylden, men derimod en lækker rom, der forkæler alle dine smagsløg. Her kan du med fordel vælge Diplomático rom. Læs mere om Diplomatico rom her.

Hvad er Diplomático rom?

Diplomático er en rom fra Venezuela, som er creme de la creme indenfor verden af premium rom. Diplomático destilleres ved et anerkendt destilleri, som har specialiseret sig indenfor perfekte vejreforhold til lagring, samtidig med at der er fokus på kvalitet. Hvert eneste år vinder Diplomático priser ved store konkurrencer, og er generelt meget anerkendt i romverdenen. Det bekræfter blot den fantastiske kvalitet, som Diplomático er!

Hvad er historien bag Diplomático?

Diplomático produceres på et destilleri, der blev etableret i 1959, da en række venezuelanske producenter gik sammen, med henblik på at forsyne det lokale marked med forskellig slags spiritus. I 2002 blev det sat til salg, og opkøbt af en gruppe lokale, som vidste at resten af verden også ville elske Diplomático – og de fik ret! 

Det ligger i Diplomáticos blod og identitet, at sikre kvalitet. Det er faktisk deres hjerteblod og passion, og grunden til at rommen smager så godt som den gør. Udover det, så vægter de også autenticitet ekstremt højt i deres produktion og brand. 

Drik Diplomático med god samvittighed

Diplomático er også kendt for deres kærlighed både for lokalbefolkning i Venezuela, og for miljøet, når det kommer til at producere deres rom. Deres sukkerrør vokser på marker omkring destilleriet, hvilket betyder det er lokaldyrket. Ydermere, så mindsker det Co2 belastningen, da det eliminerer transporten, når sukkerrørene er høstet. Ydermere, så betyder det, at der bliver ansat lokalt og skabt bæredygtige job i nær – og lokalområdet. De har faktisk iværksat et projekt om, at de vil genplante hele Amazonas regnskoven! Slutteligt, så er Diplomático et uafhængigt, familieejet brand, der følger hele produktionsprocessen, fra frø til flaske, der sikrer kvalitet hver eneste gang! Det er derfor du sagtens kan drikke den rent – du kan nemlig, foruden enormt god rom, også smage kærligheden! Du skal dog heller ikke være bleg for at blande den, den smager nemlig lækkert uanset hvad du bruger den til.

Del artikel