MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Gør din ferie i Østrig nem og sjov

Af Annoncør
Annonce fra: alpentravel.com
Annonce fra: alpentravel.com

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Foto: Cheap Snow Gear Ltd

Holder du af underskøn natur, gode muligheder for skisport og ikke mindst mindeværdige ferier, er Østrig oplagt til din næste ferie. Østrig tiltrækker hvert år flere tusinde danske turister, som gerne vil nyde de fantastiske pister og hyggelige feriedestinationer. Her har vi samlet nogle highlights til ferie i Østrig, alt efter hvad tid på året, du gerne vil afsted på ferie.

Er det vigtigt for dig, at din ferie har et helt andet klima og en helt anden natur end der er at finde herhjemme i Danmark, er Østrig perfekt til dig. Selvom Østrig er under et døgns kørsel fra den dansk-tyske grænse, er både natur, kultur og arkitektur helt anderledes end hjemme i flade Danmark. Hvis du er til nogen af følgende aktiviteter eller seværdigheder på din ferie, vil Østrig være et oplagt valg til din ferie:

  • Skisport
  • Kulturferie
  • Aktiv ferie (både sommer og vinter)
  • Badeferie
  • Storbyferie i Wien

Skiferie i det kolde halvår

Der er masser af gode feriedestinationer til at stå på ski i Østrig. Søger du i nærheden af det vestlige Østrig, altså omkring Innsbruck og Tyrol, kan du hurtigt finde et godt sted. Eksempelvis Bad Hofgastein, som ligger blot to timer fra Innsbruck, er en populær destination med over 300 kilometer pister. Du kan læse mere om Bad Hofgastein hos alpentravel.com, hvor du kan lære alt om skidestinationer i Østrig.

Hvis du gerne vil have en rigtig god skiferie i Østrig, kan du tage afsted mellem november og marts. Lige inden juleferien tager mange afsted enten med fly eller bil for en kort og hyggelig tur, men det er også populært at tage afsted lige inden påsken. Derfor er det selvfølgelig bedst at ramme den gyldne middelvej, hvilket typisk betyder februar, så du er sikret et godt lag sne. Dog er der omkring februar også en del besøgende, som måske kan gøre ferien lidt mindre afslappende.

Sommerferie i det varme halvår

På grund af Østrigs lokation, har landet rigtig behagelige somre, og det kan de danske turister også nyde godt af, når sneen er smeltet. Holder du af en aktiv ferie, er de selvsamme bjerge, som i vinterhalvåret var perfekte til skisport, nu gode til en vandretur eller cykeltur. Siden landskabet varierer hele landet over, kan du helt selv bestemme hvordan din ferie skal se ud.

Mod vest er de smukke pister og bjerge, som Østrig er kendt for, men foretrækker du et fladere landskab, kan du tage mod det nordlige Østrig, hvor landskabet er lidt fladere. Her er også flere søer, som gør Østrig til et godt alternativ til en badeferie. Den østrigske hovedstad, Wien, har desuden gjort sit for at beskytte og fremhæve sine ældre bygninger, så en storbyferie nemt får et skud kultur helt uden at prøve.

Del artikel

Andre læser også