MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

GreenMind udvider: Bæredygtig elektronik-kæde åbner endnu en butik i København

Af Michael Qureshi

Den danske elektronikkæde GreenMind har længe tilbudt køb, reparation og salg af secondhand elektronik i deres seks danske butikker.

Missionen er at forlænge levetiden på forbrugerelektronik ved at udbrede genbrug af elektronik.

Nu er tiden kommet til Rødovre med åbningen af virksomhedens syvende danske butik i Rødovre Centrum.

Det sker på mandag d. 23 november kl. 10.00.

Fra iPhone-reparation til salg af brugt elektronik med 3 års garanti

GreenMind blev grundlagt som iRep i 2009, hvor virksomheden med sin grundlæggelse blev en af Danmarks første iPhone-reparatører.

Konceptet var simpelt: Hurtige reparationer, reservedele af høj kvalitet og fokus på god kundeservice. I dag er GreenMind den største uafhængige reparatør i Danmark og førende på markedet.

Med stor succes på reparationsmarkedet fulgte en udvidelse af virksomhedens koncept, der i dag inkluderer opkøb og videresalg af secondhand elektronik med 3 års garanti.

Brugtmarkedet er – også indenfor elektronik – i kraftig vækst pga. forbrugernes stigende efterspørgsel på bæredygtige produkter.

For os var det naturligt at bygge på og tilbyde salg af brugt elektronik, da det passede til vores grundfilosofi: nemlig at holde liv i elektronikken.

Samtidig kunne vores eksisterende set up håndtere både istandsættelse af opkøbte enheder samt eventuelle garantireparationer.

Derfor var det også naturligt for os at tilbyde 3 års garanti så man som køber får bedre fordele ved køb af brugt end ved køb af nyt,” siger Brian Funch, medejer af GreenMind.

Grønne værdier

Med en udvidelse af konceptet fulgte også i 2019 et navneskifte fra iRep til GreenMind i 2019, fordi virksomheden ikke længere følte at navnet iRep dækkede over hverken koncept eller værdier.

Vi har altid haft en bæredygtig grundfilosofi og forretningsgrundlag idet vores forretning er bygget op omkring at holde liv i elektronikken.

Med vores udvidelse til salg af secondhand elektronik følte vi det naturligt at gøre mere ud af virksomhedens grønne profil. Det er ikke nok for os, at vi har et bæredygtigt forretningsgrundlag.

Vi vil mere end det, og vi overvejer nøje hver eneste beslutning vi træffer. Med GreenMind fik vi et navn, der forpligter,” forklarer Brian Funch.

Grønne butikker

Virksomhedens grønne værdier afspejler sig i virksomhedens butikker, der er indrettet med fokus på naturen.

De flotte butikker er indrettet med ægte planter, vægge i kalmartræ og et GreenMind-logo på en bagvæg af ægte mos, så de besøgende får en god fornemmelse for virksomhedens værdigrundlag.

Virksomheden står selv for at bygge butikkerne op og der fokuseres såvidt muligt på genanvendelse af materialer.

Med virksomhedens syvende butik får besøgende i Rødovre Centrum altså muligheden for at opleve GreenMinds flotte butikskoncept.

Hvad: GreenMind åbner sin syvende danske butik i Rødovre
Hvornår: Mandag den 23/11-20 kl 10.00
Hvor: Rødovre Centrum
Hvordan: Læs mere om GreenMind og se deres produkter her https://greenmind.dk/

Del artikel

Andre læser også