ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: De bedste genbrugsbutikker i København

Af Annoncør

København er et fantastisk sted at genbrugsshoppe. Der er super mange virkelig gode genbrugsbutikker, hvor du kan få alt, hvad hjertet begærer. Her er en guide til en håndfuld af de gode genbrugsbutikker i byen.

Annoncørbetalt indhold leveret af Pakke.dk

Hvis du er hoppet med på genbrugsbølgen, så er du sikkert altid på udkig efter en ny god vintageshop eller genbrugsbutik. Dem er der heldigvis mange af i København, og de er meget forskellige. Hvis du overvejer selv at begynde at sælge ud i dit tøj, måske for at få plads til det nye, så er det super nemt at sælge sit tøj online. Det er overskueligt og billigt at sende pakker nu til dags. Pakkerne kan sendes nemt med DHL. Her kan du tjekke dhl priser, hvis du overvejer at gå i gang med at sælge dit tøj.

Wasteland

Hvis du leder efter en billig genbrugsbutik med masser af gemte skatte, så er Wasteland det helt rigtige sted for dig. I Indre København kan man gå på jagt i Wastelands rod og finde dit næste genbrugsscoop. Her skal du selv have øje for det gode fund og sætte fantasien i spil. Til gengæld kan du virkelig gøre et godt fund i Wasteland.

I blame lulu

En helt anden type genbrugsbutik er i blame lulu. Her kan du shoppe designervarer til gode priser. De har både brugt tøj og ubrugte varer fra tidligere kollektioner. De har en masse forskellige mærker, så hvis man leder efter kvalitetsgenbrug, er i blame lulu en god butik at besøge. Det er meget tydeligt, at alt tøjet er nøje udvalgt, og man kan derfor forvente tøj af højeste kvalitet.

Veras Vintage

Hos Veras vVintage har de et super fedt cirkulært koncept. Du kan både bytte, købe og donere tøj. Her er der et pointsystem, hvor du kan spare op og få rabat på dit næste køb. Her er er alt muligt forskelligt – lige fra high street til vintage.

Time’s Up Vintage

En anden butik til designerelskeren er Time’s Up Vintage. Her er der rig mulighed for at finde nogle fantastiske vintagefund. De har tøj fra mange af de helt store mærker som Chanel, Valentino og Versace. Her kan du godt forvente at komme hjem med noget unikt.

København K

En klassisk københavner-genbrugsklassiker er København K. De to genbrugsbutikker tilbyder et bredt udvalg af klassisk genbrugstøj på en ordnet og nemt overskuelig måde. Det er primært klassiske basisvarer, men til gengæld er det nøje udvalgt.

Del artikel