ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide til genbrug

Af Annoncør

Dette er sponsoreret indhold

Genbrugs- og vintageshopping har været et populært fænomen i mange år efterhånden, og bliver ifølge flere trendforskere ikke mindre populært med tiden. Det er ikke kun fordi det af gode grunde er langt mere bæredygtigt at handle brugt, men også fordi moden i øjeblikket har fokus på den personlige stil. Derfor er der rigtig mange mennesker der er gået genbrugsvejen, og det er både blandt folk der er interesseret i fashion og dem der ikke er, men bare synes det er det bedre valg. Hvis man ikke allerede er velbevandret i genbrugsverden, kan det virke lidt uoverskueligt at gå i gang, fordi der er så mange muligheder derude. Det er ikke kun i flere forskellige fysiske butikker du kan købe brugt, men der er også rigtig mange online muligheder når man skal gøre det helt rigtige vintagefund. Derfor kommer der her en kort guide til hvordan du nemmest kommer i gang med at købe genbrug. 

Investér

Det kan lyde modsætningsfyldt, men faktisk kan det helt rigtige vintagefund være en god investering. Det er selvfølgelig langt fra alt genbrug der kan sælges igen til samme pris som du oprindeligt gav, så derfor er det en fordel at sætte sig ind i gamet, hvis man ikke allerede er én af de indviede. Det er klart, at du primært skal gå efter high end mærker som for eksempel Bottega Veneta, hvis du vil gøre et investeringsvenligt køb. Derudover er det ekstrem vigtigt at verificere ægtheden af produktet, enten ved at du får den oprindelige kvittering eller ved professionel hjælp. Husk desuden at gem både kvittering, dustbag, kasse eller andet der hører med til dit køb, hvis du har planer om at sælge videre en dag. Det er sjældent at man kan tjene store penge på en investering i en taske for eksempel, men hvis man er en god sælger, og selvfølgelig passer rigtig godt på sine ting, kan man ofte få det beløb man selv har givet. På den måde har man altså haft og brugt en designertaske gratis i hele den periode hvor du ejer den. Når du investerer i en smuk taske med henblik på videresalg, er det også værd at huske på, at varen skal være så tidløs som muligt, så du har størst mulig køberskare efterfølgende. 

Fysiske og online butikker

Uanset om du er på jagt efter en dyr eller billig ting, kan det være en rigtig god idé at tage ud og kigge på hvad der er på markedet først. For der er nemlig massevis af fysiske genbrugsbutikker, indenfor alt lige fra møbler, tøj, sko, smykker, tasker og boligartikler i begge ender af prisskalaen. Det er ligesådan på nettet, hvor du kan finde flere hjemmesider der sælger og auktionerer brugte ting. Husk også, at der er flere apps der gør det samme, og at mange butikker, online og fysiske, også har en Instagram profil hvor du nemt kan få et overblik over priser og varer, eller om ikke andet blive inspireret til dit næste genbrugskøb. Husk desuden at sammenligne priser, da mange private sælgere sætter prisen på deres varer efter egne ønsker og ikke nødvendigvis efter konkurrencedygtige markedspriser. Det samme gælder hvis du selv skal til at sælge en vare, da du hurtigt skal gøre op med dig selv, om du gerne vil af med produktet hurtigt eller om du har lidt mere tålmodighed.

Del artikel