Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hitter i København: Her er sponsoratet din forening ikke må gå glip af

Af Redaktionen

Er du medlem af FDF, Rotary, Ungdommens Røde Kors eller en anden frivillig forening i hovedstadsområdet?

Så er der stor chance for, du allerede er stødt på tilmeldingssystemet NemTilmeld – også selvom du måske ikke genkender navnet.

Nordjyske NemTilmeld bliver nemlig brugt af tusindvis af frivillige foreninger over hele landet, når der skal indsamles tilmeldinger og betaling til alt fra tartelet-tirsdag til store fodboldturneringer og generalforsamlinger.

I stedet for at møde op med en pose penge og en blanket med navn, tilmelder medlemmerne sig nemlig blot med få klik på foreningens online tilmeldingsside hos NemTilmeld.

Og det sparer medlemmerne tid, men frigiver i den grad også tid til de frivillige hænder, der får foreningshjulene til at dreje.

Hjælper det lokale forenings- og fritidsliv

I Københavns Kommune alene bruger mere end 300 frivillige foreninger NemTilmeld til at tage imod tilmeldinger til deres arrangementer.

Og det bringer mange fordele med sig:

“Det allerbedste ved NemTilmeld er faktisk, at noget som synes måske lidt svært og besværligt, det bliver gjort super nemt!”

Sådan fortæller Rikke Nielsen, der står bag LykkeLiga, som bruger NemTilmeld til deres sportsevent “LykkeCup”.

Og sådan en tilbagemelding varmer hos nordjyske NemTilmeld – den rammer nemlig lige i hjertet af virksomhedens vision om at gøre arrangørers arbejde med arrangementer nemmere.

“Vi vil meget gerne støtte op om det lokale forenings- og fritidsliv i hele landet, og derfor har vi også gjort det gratis at bruge NemTilmeld som frivillig forening. Så kan foreningerne bruge tiden på det, de er gode til, i stedet for at skulle bruge tid på at modtage tilmeldinger på mail og penge i poser og kuverter,” fortæller Thomas Kjærgaard, direktør hos NemTilmeld.

Er du selv medlem af en frivillig forening eller står du for tilmeldingen til foreningens arrangementer?

Så kan du nemt oprette en sponsoreret NemTilmeld-konto via dette link.

Og forresten…

Er du IKKE en frivillig forening, men tænker du, at NemTilmeld også ville kunne spare arrangører i din virksomhed eller organisation en del tid i deres arbejde med arrangementer?

Så skal du være meget velkommen til at prøve NemTilmeld til et valgfrit arrangement for 0 kr. her.

 

Del artikel

Andre læser også