ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Næsten udsolgt: Højtflyvende gymnastikshow gæster Lyngby

Af Sine Bindslev
Foto: Flying Superkids.
Foto: Flying Superkids.

Gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og ikke mindst spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo, er noget der hitter blandt beboerne i nord for København.

For da den aarhusianske opvisningstrup, for første gang nogensinde satte sit telt op i Lyngby, blev billetterne mildest talt revet væk.

Flying Superkids er i gang med årets teltturné, som besøger de største danske storbyer, og på sidste stop på turnéen er det svært for de unge børnegymnaster at få armene ned.

”Vi har indtil videre besøgt Aarhus, Odense og Kastrup, og vi har sjældent oplevet så stor interesse.

Lyngby overgår dog vores vildeste forventninger. Allerede nu er 90 procent af billetterne til ni forestillinger væk, og det betyder, at vi har besluttet at sætte en ekstraforestilling op lørdag 6. august kl. 11.00,” siger direktør Lars Godbersen.

Flying Superkids’ forestillinger afholdes ved Lyngby Stadion i et stort telt, som er specialfremstillet til forestillingen.

Med i billetten får man adgang til et udendørs aktivitetsområde, der åbner nogle timer før forestillingen skydes i gang.

Med den store interesse fra Lyngby, betyder det, op de flyvende superbørn vil optræde for omtrent 10.000 gæster i Lyngby alene.

Hele holdet samlet i Lyngby

Flying Superkids har optrådt i 38 lande på 5 kontinenter, og har eksisteret siden 1967, men er egentligt en ganske almindelig gymnastikforening fra Aarhus V.

Gymnastiktruppen udgør i alt 60 børn, og man skulle tro, at når superbørnene laver omkring 50 shows i Danmark hen over sommeren og efteråret, hvor de skiftes til at komme ud og optræde, så deres glæde ved gymnastikken bibeholdes.

Som noget unikt er alle 60 Flying Superkids dog med på pladsen i Lyngby, men optræder på skift.

”Vi har bygget en hel lille landsby, og så skiftes børnene til at optræde. Det er super bøvlet, men det er ganske enkelt fordi det bibeholder glæden ved at optræde.

Når børnene ikke optræder, skal de rundt og opleve alt hvad Lyngby og omegn kan byde på. Vi prøver at lave en kombination mellem at optræden og hyggelig sommerferie,” siger direktør Lars Godbersen.

De optrædende er ulønnede og indtægten fra billetsalget går til uddannelsen af de næste generationer af Superkids.

Flying Superkids spiller mellem 60 og 70 forestillinger om året og optræder i Lyngby frem til 6. august.

Hvad: Flying Superkids
Hvor: Lundtoftevej 532800 Kongens Lyngby
Hvornår: Onsdag 3. august til lørdag 6. august 2022
Hvor meget: Priserne varierer fra 295 kroner til 415 kroner pr. person
Hvordan: Læs mere og book biletter her

Del artikel

Andre læser også