MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hold den bedste børnefødselsdag

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret 

Efter to år med nedlukning, er Danmark nu endelig åbnet op igen. Voksne og børn er glade for at være tilbage i de mere normale og mindre strikse rammer, der åbner op for flere oplevelser i hverdagen. Hvis dit barn har måtte aflyse sin fødselsdag grundet pandemien, er det nu, du kan forberede en stor og festlig fødselsdag, der vejer op for de sidste par år.

Temafest

Temafester er sjove for både børn og voksne, og det gør det lettere for dig at holde en fest, hvis du har et tema at gå efter. Hvis festen ligger i nærheden af en højtid, kan I holde en temafest med netop den højtid, og ellers kan I gå i gemmerne, og se hvilke udklædninger I har. Udover at barnet er klædt ud, kan jeres bolig, have og jer selv være klædt ud i samme tema. Server mad, sjovt og lækkert slik og drikkevarer der passer til temaet, så det er fuldendt. Prinsesser og superhelte plejer at være to populære temaer, men I kan også vælge at finde på nogle andre ting, så længe I kan lave et helt tema ud af det. Et eksempel kunne være et Harry Potter-tema, for her har I rig mulighed for både at lave lækker mad, der samtidigt ser skørt ud, men også at servere sjovt slik, der ligner noget fra det univers.

Enhver barns drøm

Mange børn vil sige, at deres livret er slik. Sørg derfor for, at der er en masse sjovt slik til barnets fødselsdag, for så sikrer du dig, at det er en dag, ingen af børnene vil glemme. Du kan sortere slikket i forskellige skåle, så børnene kan få lov til at blande selv, eller du kan gemme slikket i små poser, som de selv skal finde. Køb sjove farver, størrelser og forskellige slags slik, så børnene bliver mættede på både smage og udtryk.

Lege

Børnefødselsdage kan hurtigt ende ud i et stort kaos, på godt og på ondt. Børnene får mulighed for at lege et andet sted end de plejer, og det kan forme nye lege og venskaber end der er til hverdag. Dog kan børnene også hurtigt blive overstimulerede og trætte, når de er på en hel dag. Forbered derfor på forhånd lege, hvor alle kan være med, og som passer til det tema, festen er i. Overvej både nogle lege, der kræver at børnene samarbejder og tænker sig om, men vær også forberedt på at de er trætte, og hav nogle simple, lette lege med. Så sikrer du dig at alle børnene er med i fællesskabet og legen, og at alle med glæde husker tilbage til festen.

Del artikel