MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Med panda som nabo: Ryk årets valentinsmiddag ind ved siden af verdens dårligste dater

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Det kan godt være, at du synes, du har været på en dårlig date – men så skulle du prøve at være en brunstig hunpanda, der gnubber måsen op ad en hanpanda, som fatter lige præcis ingenting.

Sidste år gik flere videoer viralt af de to pandaer i Zoologisk Have, der tydeligvis ikke har fået den nødvendige træning i dating, inden de forlod Kina.

I år prøver pandahusets restaurant, Bistro panpan, en ny taktik og inviterer til romantisk Valentinsmiddag efter åbningstid, hvor du kan stirre din date dybt i øjnene og måske give hanpandaen et trick eller to.

Foto PR

Kan kun blive bedre

Pandaer er kort sagt ikke de skarpeste, når det kommer til at date.

Kun omkring et døgn om året er der chance for, at han- og hunpandaen gider at interessere sig for hinanden. Og det havde den ene halvdel af selskabet bestemt ikke luret sidste år.

Der kan vi mennesker (forhåbentlig) lidt mere – især når vi fejrer kærligheden på Valentinsdag.

Så hvad er mere oplagt end at vise pandaerne, hvordan man gør sådan noget rigtigt?

Det har Bistro panpan, som er placeret i ZOOs pandaanlæg, besluttet sig for, når det bliver Valentinsdag mandag d. 14. februar.

Her kan man invitere sin Valentine til en dateaften med en rigtig kærlighedsmenu og sidde helt tæt på pandaernes udendørsområde.

Der er med andre ord garanti for, at man får en bedre date, end den sort/hvide bamse udenfor og under alle omstændigheder en romantisk aften med den, man gerne vil sidde og kigge dybt i øjnene.

Foto PR

Aftenens program

ZOO lukker ekstraordinært op for adgang til haven og starter med østers og pink bobler, før alle bliver ledsaget gennem haven til Bistro panpan.

Her indleder Ditte Sofie Andersen fra ZOO med et lille oplæg om dating og sex i dyrenes verden, mens man kan få serveret en velkomstcocktail til at skylle alle informationerne ned med.

Kokkene på panpan har sammensat en 4-retters delemenu og dessert baseret på køkkenets fransk/asiatiske stil, som kan suppleres med en vinmenu eller andet fra kortet.

Efter middagen har de pakket en romantisk gave til alle, som kan tages med hjem til en god afslutning på aftenen. Glæd jer til lækre Valentines kager, som konditoren på deres konditori, Cakes&Dreams, har skabt til denne særlige aften.

Valentinsmenuen koster 485 kr. pr. person eksklusiv drikkevarer, og den kan bookes lige her.

Hvad: Valentinsmiddag med pandaerne
Hvor: Bistro panpan, Zoologisk Have i København
Hvornår: Mandag d. 14. februar kl. 17.30-21.30
Hvor meget: Valentinsmenuen koster 485 kr. pr. person eksklusiv drikkevarer
Hvordan: Book bord her

Del artikel

Andre læser også