MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hop med på den bæredygtige udvikling

Af Redaktionen

Vi lever i en tid, hvor der bliver fokuseret mere og mere på bæredygtige løsninger. I løbet af de seneste par år er begrebet, bæredygtighed, nærmest blevet fællesnævneren for samtlige, nye produkter, der bliver fremstillet.

I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvordan du kan blive mere bæredygtig i din måde at leve på og i den sammenhæng være med til at skåne miljøet.

Udskift det, det bruger den største mængde strøm

Størstedelen af de produkter, der bliver fremstillet nu om dage, er strømbesparende. Det betyder, at hvis du er indehaver af en ældre model af en given ting, kan du højst sandsynligt finde en model, der bruger væsentlig mindre mængder af strøm.

En af de ting kan eksempelvis være dit varmeanlæg. Du kan faktisk få energitilskud til jordvarme, så du kan spare en masse penge på selve installationen.

Udover at spare penge på selve installationen, kommer du også til at spare en masse penge i fremtiden, fordi et jordvarmeanlæg bruger væsentlig mindre strøm end traditionelle løsninger.

Hvad er et energitilskud?

Hvis du ønsker at udskifte din nuværende løsning med en mere miljøvenlig løsning, kan du ansøge om et energitilskud.

Det er regeringen, som har besluttet, at alle de danskere som ønsker at udskifte deres varmeløsning, med en mere bæredygtig model, har muligheden for at modtage et økonomisk tilskud. Hensigten med et energistilskud er et motivere danskerne til at vælge en løsning, som tilgodeser miljøet.

Hvordan ansøger om jeg et energitilskud?

Hvis du har besluttet dig for at udskifte din nuværende løsning, kan du vælge at ansøge om et energitilskud. Når du ansøger om et energitilskud, skal du henvende dig til et energiselskab.

Det er en fordel at henvende dig til flere forskellige energiselskaber. Når du henvender dig til flere forskellige energiselskaber, får du muligheden for at vælge det tilbud, som du finder mest interessant.