Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad er en VPN? 3 fordele ved at bruge VPN

Af Redaktionen

En VPN kan spare dig for penge på streaming tjenester og sikre at du surfer sikkert rundt på internettet og er en forkortelse for Virtuel Private Network. Læs om de fordele der kan være med en VPN i artiklen her.

Der er ingen tvivl om at du kommer til at høre mere omkring vpn tjenester i fremtiden eftersom flere og flere begynder at bruge dem på deres computere, mobiltelefoner og andre enheder i hjemmet. En VPN er har nemlig en række fordele som mange begynder at gøre brug af, og det er nogle af dem vi kommer ind på i denne artikel.

Her kommer 3 fordele ved at bruge VPN.

Surf anonymt på nettet med en VPN

Når man bruger en VPN, så betyder det at man bruger et virtuelt privat netværk som ens internet trafik bliver dirigeret igennem. Det betyder også at man kan være mere sikker på internettet når man surfer rundt, fordi ens oplysninger ikke bliver tilgængelig for andre.

Hvis du vil se nogle af de forskellig VPN tjenester der findes derude så kan du se en liste med VPN på mit-bredbaand.dk her hvor du kan se nogle af de forskellige udbydere der findes.

Du kan streame billigere med en VPN

Der er flere forskellige streaming tjenester som har forskellige priser rundt omkring i verden, fordi nogle lande har flere penge pr. indbygger end andre. Dette betyder at det f.eks. er billigere at have Netflix i USA end det er i Danmark og at du kan spare utroligt mange penge hvis du finder ud af hvilke lande der har det billigste streaming abonnement og derefter blot vælger at bruge din VPN til at logge på en server i det pågældende land, for derefter at oprette et abonnement i det land. På den måde så får du nemlig de samme priser som de personer som bor i det land.

Åbne op for geografiske blokeringer med en VPN

Du kan også få åbnet op for geografiske blokeringer, så hvis der f.eks. er blokeret for DR i udlandet, så kan du logge på en VPN når ud er på ferie og vælge en dansk server, og så kan du få adgang til de danske kanaler som f.eks. Dr. Der er nemlig flere streamingtjenester der har geografiske blokeringer så man ikke kan få adgang til dem medmindre man befinder sig i det pågældende land.

Del artikel

Andre læser også