Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor en ledningsfri støvsuger er ideel til få kvadratmeter

Af Redaktionen

Ifølge en undersøgelse fra Dansk Byggeri, så råder den gennemsnitlige dansker over 52,5 boligkvadratmeter, men ser man udelukkende på københavnsområdet, så er tallet mindre. I gennemsnit råder Københavns indbyggere over 40,1 kvadratmeter. Når kvadratmeterne er få, så er der selvfølgelig ingen grund til at bruge unødvendigt meget plads på opbevaring af praktiske ting såsom en støvsuger. Heldigvis kan du med en ledningsfri støvsuger spare på pladsen, og det er blot en af fordelene ved en ledningsfri støvsuger. De øvrige fordelene kan du blive klogere på herunder.

Hvorfor vælge en ledningsfri støvsuger?

Jo mindre plads man har, jo mere skal der tænkes i praktiske løsninger, men uanset om du har et stort eller småt boligareal, så er der flere gode grunde til at vælge en ledningsfri støvsuger. Først og fremmest fylder en ledningsfri støvsuger mindre, det gør den, fordi at støvsugerens ‘krop’ er sparet væk, så der kun er støvsugerskaftet tilbage. Det er samtidig også det, der gør en ledningsfri støvsuger langt mere håndterbar end en almindelig støvsuger.

De fleste har formentligt prøvet at skændes med støvsugeren, når ledningen ikke rækker så langt, som man gerne vil have den til at række, eller når støvsugerens krop ramler ind i karme og vægge, og hjulene laver sorte mærker på gulvet. Med en ledningsfri støvsuger går det hele meget lettere, og du kan i ovenikøbet spare dine vægge og karme for unødvendige mærker.

Selvom støvsugere fås i et hav af forskellige mærker og modeller, så er det de færreste, der foretrækker at have støvsugeren stående fremme, men hvis pladsen er trang og opbevaringsløsningerne er få, så kan det nogle gange være nødvendigt. I sådanne tilfælde ville det naturligvis være skønt, hvis støvsugeren ikke fyldte alverden, eller hvis støvsugeren kunne gemmes væk bag en dør.

Det kan en ledningsfri støvsuger, og ligesom med almindelige støvsugere så fås ledningsfri støvsugere i et hav af forskellige modeller. Heldigvis er der lavet en oversigt over den bedste ledningsfri støvsuger, så du nemt kan finde frem til den, der passer bedst til dine behov. Du kan også blive klogere på de forskellige støvsugermodeller her: stovsugertest.dk.

Rengøring, Husholdning, Rense, Ordre, Oprydning

Byt din gamle støvsuger ud med en ledningsfristøvsuger, der er nemmere at gemme væk, og som ovenikøbet optager mindre plads. Foto: Pixabay

Kom støv og snavs til livs

Uanset hvor man bor, og hvad man bor i, så kommer man ikke udenom at skulle støvsuge i ny og næ, men nogle støvsuger naturligvis oftere end andre. Særligt hvis man bor småt, så kan der være behov for oftere at svinge støvsugeren, fordi at støv og snavs har mindre plads at sprede sig på. Hvis man har et stort behov for ofte at støvsuge, eller hvis det ofte trænger, så er det nemmest, når støvsugeren er lige til at komme til. En ledningsfri støvsuger behøves ikke at blive gemt ind i et skab, og det gør, at den oftest er lettere at komme til, hvilket gør det nemmere at få støvsugningen overstået.

Med en ledningsfri støvsuger bliver støvsugningen let som en leg, og hvad der før plejede at være en sur tjans, er pludselig ikke værd at hidse sig op over. Med en ledningsfri støvsuger kan du få støvsugningen overstået hurtigere end nogensinde før, og det er uanset hvor mange kvadratmeter du har, der skal støvsuges. Hvis du drømmer om at optimere tiden, det tager at gøre rent i din bolig, så kan det godt betale sig at investere i en ledningsfri støvsuger.

I Hovedstadsområdet har vi i gennemsnit færrest kvadratmeter at gøre godt med pr. person, og derfor er en ledningsfri støvsugning velegnet, fordi at den er lettilgængelig, samtidig med at den ikke fylder alverden. I og med at støvsugeren er ledningsfri, skal du heller ikke bekymre dig om at gå og flytte ledningen fra stikkontakt til stikkontakt – hvilke mange gamle københavnerlejligheder heller ikke har for mange af.

Støvsuger, Hjul, Affald, Kunst, Sort Og Hvid

Med en ledningsfri støvsuger kan du sagtens skille dig af med din gamle støvsuger. Foto: Pixabay

Hvilken støvsuger skal du vælge

Når først du har besluttet dig for at investere i en ledningsfri støvsuger, så er det næste spørgsmål, hvilken støvsuger skal du vælge? Der findes mange forskellige ledningsfri støvsugere på markedet fra både kendte og mindre kendte mærker. Eksempelvis kan du både få en Bosch støvsuger, en Miele støvsuger eller en Electrolux støvsuger, som er ledningsfri.

Når du skal ud at vælge din nye støvsuger, så er det først og fremmest vigtigt, at støvsugeren passer til dine behov. Ledningsfri støvsugere fås i mange forskellige prisklasser, og udover at der er forskel på prisen, så er der naturligvis også forskel på kvaliteten.

Når man skal vælge en ledningsfri støvsuger, så er der oftest forskel på byggekvalitet og design, lethed, batteritid og støjniveau. For mange er batteritid og lethed de vigtigste faktorer, men det afhænger af, hvor stort ens behov er, og hvor mange kvadratmeter der skal støvsuges samt hvor ofte.

Uanset om du bor i en herskabslejlighed på Frederiksberg eller på et værelse i en delelejlighed på Nørrebro, så findes der en ledningsfri støvsuger, der passer til dine behov.

Del artikel

Andre læser også